Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

beállítások, szövegszerkesztés

more options

Tisztelt Cég!

Egyszerű kérdésem lenne. A levelező programban hol lehet azt beállítani, hogy az általam írt levél első sora és az információs sor között minimum egy sor távolság legyen. A csatolmányban küldött képen jól látható, hogy az első sor (a megszólítás) tapad az információs sorhoz - a látvány rettentően zavaró!

Tisztelt Cég! Egyszerű kérdésem lenne. A levelező programban hol lehet azt beállítani, hogy az általam írt levél első sora és az információs sor között minimum egy sor távolság legyen. A csatolmányban küldött képen jól látható, hogy az első sor (a megszólítás) tapad az információs sorhoz - a látvány rettentően zavaró!
Attached screenshots

All Replies (1)

more options

Szia!

A Thunderbirdben jó ideje már eleve nem így jelenik meg. Ha jól látom a képet (és a rendszeradatok is erről tanúskodnak), akkor ez egy Windows XP-s gép, szóval ősrégi Thunderbird fut rajta. Csak azt tudom mondani, hogy frissíteni kellene.

Üdv, Balázs