Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird üzenet mellékletéből üres sor törlődik

more options

Üdv!

Van egy text állományom, amiben minden sor végén van egy CRLF karakter, tehát az utolsó sor végén is. Amikor ezt az állományt mellékletként elküldöm a Thunderbird-del egy másik címre (itt mindegy a levelező kliens), a megkapott levélben a melléklet utolsó sorának végén lévő CRLF karakter törlődik. Ez valami feature, beállítás, vagy hiba? Ha beállítás, hol lehet kikapcsolni?

Köszönöm Laca

Üdv! Van egy text állományom, amiben minden sor végén van egy CRLF karakter, tehát az utolsó sor végén is. Amikor ezt az állományt mellékletként elküldöm a Thunderbird-del egy másik címre (itt mindegy a levelező kliens), a megkapott levélben a melléklet utolsó sorának végén lévő CRLF karakter törlődik. Ez valami feature, beállítás, vagy hiba? Ha beállítás, hol lehet kikapcsolni? Köszönöm Laca

All Replies (2)

more options

Kedves Laca!

Itt volt egy eléggé hasonló téma a közelmúltban, ott arra jutottak, hogy valószínűleg bug: https://hup.hu/node/175092 Személy szerint próbáltam reprodukálni, de nem sikerült, így lehetséges hogy időközben javították (a változásnaplóból ez nekem nem derült ki) – épp 91.3.0-t használok.

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs! Nálam a 91.3.1 fut és ugyanúgy fennáll a probléma. Ez egy banki tétel állomány, ahol minden sor végén ott kell lennie a soremelésnek, különben a feldolgozás visszadobja sor hiba miatt. Köszönöm