Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Üzenetek ablak háttérszín

more options

Tisztelt Thunderbird fejlesztők!

A legutóbbi vagy az azt megelőző frissítés után az üzenetek ablak beállított háttérszíne helyett fehér színű lett a háttér. Ez kellemetlen, vakítja a szememet. A beállítások menüben nem tudtam visszaállítani a korábbi kellemes háttérszínt. Kérem, vizsgálják meg a hiba okát és javítsák ki! Mert így rosszabb lett a program használhatósága.

Köszönettel:

Samu László sl.cilafon@gmail.com

Tisztelt Thunderbird fejlesztők! A legutóbbi vagy az azt megelőző frissítés után az üzenetek ablak beállított háttérszíne helyett fehér színű lett a háttér. Ez kellemetlen, vakítja a szememet. A beállítások menüben nem tudtam visszaállítani a korábbi kellemes háttérszínt. Kérem, vizsgálják meg a hiba okát és javítsák ki! Mert így rosszabb lett a program használhatósága. Köszönettel: Samu László sl.cilafon@gmail.com

All Replies (1)

more options

Kedves László!

Valószínűleg csak elállítódtak a színek beállításai. A képen látható helyen (Általános -> Betűk és színek -> Színek…) cseréld meg a szöveg és a háttér színét, és akkor sötéten fog megjelenni nálad.

Üdv, Balázs