Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Two factor verify code not work

  • 3 replies
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Helo i have problem.i created new firefox account and i want activate two factor security,BUT after i set on Micrisoft Autentizator,Google Autentizator and Authy 2-Factor Authenticationis want to verify this connection,but everytime i see error"verify code is wrong"how i activated two factor security for my firefox account?thank you for your answer.

'''Helo i have problem.i created new firefox account and i want activate two factor security,BUT after i set on Micrisoft Autentizator,Google Autentizator and Authy 2-Factor Authentication'''is want to verify this connection,but everytime i see error"verify code is wrong"how i activated two factor security for my firefox account?thank you for your answer.

Modified by WastingDouglas

All Replies (3)

more options

Asi něco děláš špatně. Já tyhle ptákoviny neprovozuji a jediné, co ti můžu poradit, je: Secure your Firefox Account with two-step authentication

more options

Tak to bys mel je to super věc. mam tak vsecko co jde, facebok, xbox. samozrejme zadávám to správně ten trapnej ověřovací kod a dokola to pise ze je špatnej. ta jejich trapná napoveda me vubec nepomohla Zkousel sem 3 různý autorizační aplikace a porad stejný, i recovery code to tvrdilo ze je špatný. ted sem ho použil (jiny) a normálně fungoval. to se stslo na kompu, zkusím ještě pres prohlížeč na phonu. to dvoufazovy ověřování je skvela vec několikrát se mi někdo pokousel dostat do Ubisoft, xbox, facebok uctu a díky silnému heslu a dvoufazovymu overeni se to nepovedlo. tohle je poprve co me na foru odpovídá Čech... Edit:tak ted sem nainstaloval Firefox na phonu a slo to úplně normálně zapnout. divny, takže vyřešeno.

Modified by WastingDouglas

more options

K tomu Čechovi: v adrese je support.mozilla.org/cs/questions