Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Upozornění na aktualizace

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

DObrý den, stále mě vybíhá upozornění o stažení aktualizace poštovního klienta s tím, že nejde stáhnout automaticky a musím to provést ručně. Již jesm to provedl aktualizoval na verzi 102.2.1, ale i tak mě zase vybíhá info a mutnosti ruční aktualizace.

Děkuji za rešení Jerry

DObrý den, stále mě vybíhá upozornění o stažení aktualizace poštovního klienta s tím, že nejde stáhnout automaticky a musím to provést ručně. Již jesm to provedl aktualizoval na verzi 102.2.1, ale i tak mě zase vybíhá info a mutnosti ruční aktualizace. Děkuji za rešení Jerry

All Replies (1)

more options

Co stojí napsané v nabídce Nápověda - O aplikaci Thunderbird (číslo verze)? Co je nastavené v Nástroje - Nastavení - Karata Obecné - Aktualizace?

Je možné, že jsi nainstaloval nový Thunderbird do jiného umístění, než je ten původní? Stáhl a nainstaloval jsi odpovídající verzi Thunderbirdu (32 nebo 64 bit)?

Modified by poljos