Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Törölt e-mailek visszaállítása Thunderbirdben

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • Last reply by benebazsi

more options

Szép napot,

egy ismerős nem használt régi számítógépének tisztítása során törölve lett a Thunderbirdről több évnyi levelezés, ami sajnos a fiók tulajdonosának használatban lévő gépéről – sőt, a levelező szerverről is - törölt mindent, nem csak lokálisan, a régi számítógépről. Van rá valamilyen mód, hogy visszaállítsuk ezeket a leveleket?

Előre is köszönettel, Benedek Balázs

Szép napot, egy ismerős nem használt régi számítógépének tisztítása során törölve lett a Thunderbirdről több évnyi levelezés, ami sajnos a fiók tulajdonosának használatban lévő gépéről – sőt, a levelező szerverről is - törölt mindent, nem csak lokálisan, a régi számítógépről. Van rá valamilyen mód, hogy visszaállítsuk ezeket a leveleket? Előre is köszönettel, Benedek Balázs

All Replies (2)

more options

Kedves Balázs!

Sajnos nem sok reményt fűznék hozzá, hogy vissza lehet állítani. Meg lehet próbálkozni a TestDiskkel, vagy egyéb fájlhelyreállító programokkal, de nem garantált hogy bármit is vissza lehet állítani.

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs!

Köszönöm a gyors választ! Nem ismerem a Thunderbird működési elvét. Felhőben tárolja a leveleket, vagy hogyan történhetett, hogy amint a régi gépről törölve lettek a levelek, azok az új gép Thunderbirdjéből is eltűntek? Különben az AppData-ban található Profil az új gépen 1,3 Gb, a régin pedig 8 Gb. Mi ez a nagy adatkülönbség, ha nem a levelek? Ha pedig tényleg a levelek lennének, a kérdés az: hogyan lehetne a felületre visszavarázsolni?

Minden ötlete és segítséget továbbra is szívesen fogadok és hálásan köszönök!

Üdvözlettel, Balázs