Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nejde mi odesílat emaily z thunderbird ani po krocích z článku "Nemohu odeslat e-mail"

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den,

mám problém Vaší emailovou platformou Thunderbird, kterou bych ráda používala se svým emailem z webu webmail blueboard. Prošla jsem všemi kroky dle Vašeho článku https://support.mozilla.org/cs/kb/nemohu-odeslat-e-mail a fungují mi pouze příchozí zprávy.

Chyba při odesílání zprávy: Poslání zprávy se nezdařilo.

V okně Odesílání zprávy, email zůstává ve statusu Vytváření poštovní zprávy a průběh je z cca 95% vyplněný modrou.

Prosím o pomoc, vyřešení problém, abych mohla Thunderbird používat.

Děkuji a přeji krásnou středu.

Veronika

Dobrý den, mám problém Vaší emailovou platformou Thunderbird, kterou bych ráda používala se svým emailem z webu webmail blueboard. Prošla jsem všemi kroky dle Vašeho článku [https://support.mozilla.org/cs/kb/nemohu-odeslat-e-mail] a fungují mi pouze příchozí zprávy. Chyba při odesílání zprávy: Poslání zprávy se nezdařilo. V okně Odesílání zprávy, email zůstává ve statusu Vytváření poštovní zprávy a průběh je z cca 95% vyplněný modrou. Prosím o pomoc, vyřešení problém, abych mohla Thunderbird používat. Děkuji a přeji krásnou středu. Veronika

All Replies (1)

more options

Pokud jsi prošla všechny odkazy, těžko poradit něco dalšího. Zřejmě je nějaká chyba (či změna) v nastavení SMTP. Kontaktuj poskytovatele e-mailu, měl by na stránkách mít uvedeny aktuální údaje.

Ale... Vzhledem k tomu, že po posledních aktualizacích Thunderbirdu je těch chyb povícero, je možná i nějaká zrada v TB. Autory je možné teoreticky kontaktovat tady: https://bugzilla.mozilla.org