Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird 94.0b3 (64 bitů)

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Zdravim, pouzivam Thunderbird 94.0b3 (64 bitů) a mam problem s jednim IMAP uctem. Porad mi stahuje slozku v uctu Odeslane a tim zvysuje jeji kapacit a ubira mist na disku.

Na serveru ma slozka 1184 MB ale v slozce profilu mi porad narusta jeji kapacita, aktualne cini 15,0 GB. Rychlost narustu je cca 100 MB za minutu.

Jak tento problem vyresit?

Zdravim, pouzivam Thunderbird 94.0b3 (64 bitů) a mam problem s jednim IMAP uctem. Porad mi stahuje slozku v uctu Odeslane a tim zvysuje jeji kapacit a ubira mist na disku. Na serveru ma slozka 1184 MB ale v slozce profilu mi porad narusta jeji kapacita, aktualne cini 15,0 GB. Rychlost narustu je cca 100 MB za minutu. Jak tento problem vyresit?
Attached screenshots

All Replies (5)

more options

Betatesteři nemají nějaké svoje vlastní fórum? Můžeš se poptat u autorů: https://bugzilla.mozilla.org

more options

poljos napsal(a)

Betatesteři nemají nějaké svoje vlastní fórum? Můžeš se poptat u autorů: https://bugzilla.mozilla.org

Z toho webu to prave odkazuje sem.

more options

To je web, kde můžeš nahlásit problémy s Firefoxem (bugy). Těžko by tě to mohlo odkazovat sem.

Tohle tady je web "podpory" uživatelů Firefoxu, stylem uživatel - uživatel. Betaverze budoucích (prozatím) neoficiálních Firefoxů tady nevyřešíš. Je nějaký důvod používat nedodělané betaverze programu, když o něm zřejmě moc nevíš?

more options

poljos napsal(a)

To je web, kde můžeš nahlásit problémy s Firefoxem (bugy). Těžko by tě to mohlo odkazovat sem. Tohle tady je web "podpory" uživatelů Firefoxu, stylem uživatel - uživatel. Betaverze budoucích (prozatím) neoficiálních Firefoxů tady nevyřešíš. Je nějaký důvod používat nedodělané betaverze programu, když o něm zřejmě moc nevíš?

Ja ale neresim problem s Firefox, ale s TB. Prave na tom foru pri zadavani dotazu mne odkazuje na forum podpory sem.

Ano, pouzivam TB Beta proto, ze mi v novem TB nefungovala spravne synchonizace emailu. Proto jsem zvolil Beta verzi. Nvic pri zmene z Beta na produkcni verzi TB bych musel znovu prenastavovat email ucty, filtry a vse ostatni, coz z casovych duvodu nepripada v uvahu. Je nejaky zasadni rozdil mezi beta a ostrou verzi, ze nejde zjistit/poradit v cem je problem?

Prijde mi, ze resime vse okolo, hlavne ne tento problem. Takove rady prosim, nepotrebuji a ztracime tim oba cas pouhou polemikou. Pokud nemate nejakou konkretni radu jak resit problem, prosim, jiz nereagujte.

Dekuji.

more options

Pardon, spletl jsem značku. Ale smysl je stejný. Platí to stejně tak pro Thunderbird. Můžeš tady klidně počkat, až se ti ozve někdo z vývojářů, nebo projít starší témata ohledně Thunderbirdu. Viz. https://support.mozilla.org/cs/questions/thunderbird?show=all

Modified by poljos