Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Při psaní nové zprávy mi do ní nejde psát a nejde odeslat (tlačítko odeslat není aktivní). Pokud dám odpovědět na zprávu , vše funguje normálně.

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 4 views
  • Last reply by Ansam

more options

Dobrý den,

až dodnes fungovalo vše normálně. Problém se vyskytuje pouze při psaní Nové zprávy. Tlačítko odeslat zůstává neaktivní a do těla zprávy nelze nic vepsat. V hlavičce lze nastavit odesílatele, příjemce a předmět. To je vše.

Odpovědět na zprávu, příjem zpráv funguje normálně. Tak nevím, kde je zakopaný pes.

Děkuji za případné typy a triky :-) Zdravim Marta

Dobrý den, až dodnes fungovalo vše normálně. Problém se vyskytuje pouze při psaní Nové zprávy. Tlačítko odeslat zůstává neaktivní a do těla zprávy nelze nic vepsat. V hlavičce lze nastavit odesílatele, příjemce a předmět. To je vše. Odpovědět na zprávu, příjem zpráv funguje normálně. Tak nevím, kde je zakopaný pes. Děkuji za případné typy a triky :-) Zdravim Marta

All Replies (1)

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje. = Je tiež možné že mate veľmi agresívne nastavený antivírusový program. Vo viacerých prípadoch bolo potrebné pridať výnimku, alebo úplne vypnúť kontrolu SMTP.