Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Update for firefox 57.0

  • 2 replies
  • 2 have this problem
  • 18 views
  • Last reply by poljos

more options

Otevírá se mi takové jedno zkurvené okno (přiloha) a nejde zavřít nejde s tím udělat kuva vůbec nic. Takle nasranej na svátky jsem eště nebyl !!! Už se mi to stalo i na druhém PC.....

V případě vskočení okna musím restartovat PC (8x za dopoledne (4hod) je fakt moc) a modlit se aby mi tam to zkurvený okno znovu nevyskočilo. Bohužel na počítači se nedá pracovat, když je to okno otevřené! Odmítám znovu kvůli tomu přeinstalovávat počítač je to drahé a ukázalo se, že je to i k ničemu!

Doufám, že problém vyřešíte do konce roku 2017 Ohlendě řešení problémů mě laskavě kontaktujte na e-mail

Děkuji

Otevírá se mi takové jedno zkurvené okno (přiloha) a nejde zavřít nejde s tím udělat kuva vůbec nic. Takle nasranej na svátky jsem eště nebyl !!! Už se mi to stalo i na druhém PC..... V případě vskočení okna musím restartovat PC (8x za dopoledne (4hod) je fakt moc) a modlit se aby mi tam to zkurvený okno znovu nevyskočilo. Bohužel na počítači se nedá pracovat, když je to okno otevřené! Odmítám znovu kvůli tomu přeinstalovávat počítač je to drahé a ukázalo se, že je to i k ničemu! Doufám, že problém vyřešíte do konce roku 2017 Ohlendě řešení problémů mě laskavě kontaktujte na e-mail Děkuji

All Replies (2)

more options

Ta uvedená adresa v adr. řádku helperinfoextt .biz je podezřelá. Nejspíš máš v počítači škodnou. Doporučuji použít programy MBAM + AdwCleaner (oba!), nejlíp v nouzovém režimu systému.