Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Youtube zastvování videa po nějakém čase

  • 5 replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den,

mám problém, že pokud se na Youtube dívám na nějaký livestream, vždy po nějakém čase se zasekne. Je tam jen velké kolečko načítání a nic víc. Když video zkusím pauznout a znovu rozjet, stále se nic nezmění. Pomůže až obnovení celé stránky. Opakuje se to co pár minut. Například v Google Chrome to nedělá. Proto vylučuji problém s mým připojením k internetu i toho, kdo stream vysílá.

Dobrý den, mám problém, že pokud se na Youtube dívám na nějaký livestream, vždy po nějakém čase se zasekne. Je tam jen velké kolečko načítání a nic víc. Když video zkusím pauznout a znovu rozjet, stále se nic nezmění. Pomůže až obnovení celé stránky. Opakuje se to co pár minut. Například v Google Chrome to nedělá. Proto vylučuji problém s mým připojením k internetu i toho, kdo stream vysílá.

All Replies (5)

more options

Je to stejné i v nouzovém režimu Firefoxu?

more options

V nouzovém režimu to nedělá. Mám doinstalovaný pouze Adblock a Stylish, které jsem měl dlouho bez problému na PC s Win 7. Nyní mám nový s Win 10.

more options

P-etr napsal(a)

V nouzovém režimu to nedělá.

Na tom odkazu je popsaná i tahle situace.

more options

Odebral jsem všechny doplňky, ale nepomohlo to. Obnovil jsem prohlížeč, ale taky to nepomohlo. Video se nezastavuje pouze, pokud je prohlížeč spuštěný v nouzovém režimu.

more options

Potom nezbývá, než vytvořit nový profil Firefoxu. Záložky a hesla se pak dají ručně přenést ze starého profilu.

Prověřil jsi i tyhle možnosti? Pokud problém v nouzovém režimu Firefoxu nenastává, způsobuje jej s největší pravděpodobností některé nainstalované rozšíření, motiv vzhledu nebo hardwarová akcelerace.

Modified by poljos