Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Sync felhasználónév módosítása

more options

Üdvözlöm,

Új email címem miatt módosítottam a Mozilla account-omban az email címet. A Sync-be egyenlőre a régi email címemmel lépek be, szeretném ha itt is az új címem szerepelne. Meg szeretném kérdezni, hogy van-e erre lehetőség?

Eddigi felhasználónevem: Agyas Kívánt új felhasználónevem: TaziTazi Eddigi Sync nevem: zsbern@t-email.hu Kívánt új Sync név: zsolt.bernhardt@gmail.com

Köszönettel, Bernhardt Zsolt

Üdvözlöm, Új email címem miatt módosítottam a Mozilla account-omban az email címet. A Sync-be egyenlőre a régi email címemmel lépek be, szeretném ha itt is az új címem szerepelne. Meg szeretném kérdezni, hogy van-e erre lehetőség? Eddigi felhasználónevem: Agyas Kívánt új felhasználónevem: TaziTazi Eddigi Sync nevem: zsbern@t-email.hu Kívánt új Sync név: zsolt.bernhardt@gmail.com Köszönettel, Bernhardt Zsolt

All Replies (1)

more options

Nincs ilyen lehetőség. Viszont beléphetsz a Firefox fiókkodal a Syncbe az összes eszközödön, és akkor meg is oldódott a problémád.