Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Řízení volby tiskáren

  • 1 trả lời
  • 0 gặp vấn đề này
  • 1 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi poljos

more options

Lze nějak nastavit, navolit defaultní tisk podle požadavku uživatele ? Příklad. 2 tiskárny, jedna A4 na faktury a jedna A6 na štítky. Potřebuji při otevření webu a stažení PDF s fakturou A4 přinutit firefox aby tisknul na A4 tiskárnu, nebo aby ji vybral jako preferovanou vytisknul to na ní. Pokud stáhnu PDF se štítkem tak aby to poslal na A6 tiskárnu.

Díky za pomoc

Lze nějak nastavit, navolit defaultní tisk podle požadavku uživatele ? Příklad. 2 tiskárny, jedna A4 na faktury a jedna A6 na štítky. Potřebuji při otevření webu a stažení PDF s fakturou A4 přinutit firefox aby tisknul na A4 tiskárnu, nebo aby ji vybral jako preferovanou vytisknul to na ní. Pokud stáhnu PDF se štítkem tak aby to poslal na A6 tiskárnu. Díky za pomoc

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Tady bude asi potíž v tom, že Firefox těžko odhadne, co obsahuje daný PDF soubor. A pochybuji, že by to zvládal i nějaký jiný prohlížeč.