Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Felvett postafiók törlése

  • 3 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 1 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Balázs Meskó

more options

Sokat kisérleteztem, mert a szolgáltatóm a UPC ( újabban VODAFON )egyszerűen bejelentette a levelezési szolgáltatás megszüntetését, - így gmail felhasználó lettem. Mindeközben a thunderbird lev. programot rá akartam állítani a Gmail levelek kezelésére, miközben a postafiókok ( mappák ) között olyanok jelentek meg, amelyek nem kellenek, vagy már voltak eddig is, de megszünnek ! Ezeket szeretném törölni, de nem tudom hogyan lehetséges, mert a postafiók beállításai erre nem ad lehetőséget ! Kérem aki tudja a megoldást az adjon le egy E-mailt a meszaros.rudolf@upcmail.hu címre! - előre is köszönöm !

Sokat kisérleteztem, mert a szolgáltatóm a UPC ( újabban VODAFON )egyszerűen bejelentette a levelezési szolgáltatás megszüntetését, - így gmail felhasználó lettem. Mindeközben a thunderbird lev. programot rá akartam állítani a Gmail levelek kezelésére, miközben a postafiókok ( mappák ) között olyanok jelentek meg, amelyek nem kellenek, vagy már voltak eddig is, de megszünnek ! Ezeket szeretném törölni, de nem tudom hogyan lehetséges, mert a postafiók beállításai erre nem ad lehetőséget ! Kérem aki tudja a megoldást az adjon le egy E-mailt a meszaros.rudolf@upcmail.hu címre! - előre is köszönöm !

Được chỉnh sửa bởi meszad vào

Tất cả các câu trả lời (3)

more options

Szia! Ennyi információból nem tudom pontosan mit szeretnél, így kénytelen vagyok tippelni. A Gmail némileg szokatlanul használja az IMAP protokollt (Például a címkék mappaként jelennek meg az IMAP-fiókban), ha zavaró mappák vannak, akkor egyszerűen le tudsz róluk iratkozni. Csak kattints jobb gombbal a postafiókod nevére (xy@gmail.com) és válaszd a Feliratkozás… lehetőséget, itt ki tudod kapcsolni a nem kellő mappákat.

Egyébként privát e-mailt azért nem küldünk erről a platformról, mert akkor mások nem találhatják meg a keresővel a megoldásokat, és így korlátolt lenne a haszna a válaszoknak.

more options

Nekem is ugyanez a problémám. A kérdés jól lett feltéve, miszerint egy teljes postafiók eltávolítására lenne nekem is szükség a postafiók listából. Ezt a funkciót én sem találom sehol.

more options

Ezt az Eszközök → Postafiók beállításai lapon meg tudod tenni, csak válaszd ki a törlendő fiókot, majd a bal alsó sarokban kattints a Postafiók-műveletek gombra, ott találod a törlési lehetőséget is.