Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Systémová ikona přímo v aplikaci Thundebird

  • 8 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 31 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi maikcrew

more options

Mohli by jste prosím přidat přímo do aplikace thunderbird ikonu v systémové části panelu.

Mohli by jste prosím přidat přímo do aplikace thunderbird ikonu v systémové části panelu.

Tất cả các câu trả lời (8)

more options

maikcrew said

přidat přímo do aplikace thunderbird ikonu v systémové části panelu

Co je "systémová část panelu"? Jaký panel máš na mysli? Tohle je fórum uživatelů, autoři sem ani nepáchnou. Zkus mozilla.org

more options

Ikonu si tam pretiahni myšou priamo z plochy.

more options

Aha myslel jsem, že sem chodí i autoři tak se zkusím optat na mozilla.org Myslel jsem doplněk jako FireTRay ten sice vyšel na gitu, ale nefunguje mi moc dobře. Myslel jsem,, že by mohli autoři tuto vlastnost přidat v základu.

more options

Možná uplatníš doplněk MinimizeToTray Reanimated (funguje).

more options

Oba fungují na půl tento sice otevře v Plasmě 5 okno do popředí po jeho dvojitém kliknutí, ale nezobrazuje nové zprávy, kdežto Firetray ukazuje nové zprávy, ale okna otevírá do pozadí. Bohužel autor nereaguje na prosbu o zlepšení, ale třeba nemá jen čas zatím.

more options

Otvírá okno i jedním kliknutím. Viděl jsi nastavení toho doplňku? Upozornění na nové zprávy ukazuje taky.

more options

Určitě viděl bohužel to nejde všude stejně. Já musím prostředním tlačítkem. Nicméně si myslím, že by tato vlastnost mohla být už v základu.

more options

Zjistil jsem, že problém je v prostředí Plasma 5.12 v nové opravené verzi 5.15 FireTray funguje. Je tedy lepší přejít na Manjaro s novým KDE.