Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Csak (az első?) 200 üzenet jelenik meg IMAP mappában, a többi nem, de a Yahoo szerverén látható.

  • 1 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 1 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi peter.foldes

more options

Üdvözöllek!

A problémám röviden:

Tegnapig renben működött a levelezésem, a Thunderbirdben minden eddigi levelem megjelent. Semmilyen beavatkozást nem végeztem a levelezőben.

Ma a gép bekapcsolása után azt tapasztaltam, hogy mindössze max. 200 üzenet jelent meg a Yahoo-s IMAP mappáimban mind a Beérkezett, mind az Elküldött mappákban. (van még egy Gmail-es IMAP mappám, de abban alig van levél), illetve használok POP3 fiókokat a Helyi mappákban, azok rendben vannak)

Rendszer: Lubuntu 14.04 minden frissítéssel, Thunderbird verzió: 31.7.0

Amikkel próbálkoztam: 1. *.msf fájlokat mentettem, majd töröltem. TB létrehozta újra, de nem volt változás

2. Kompletten töröltem az Yahoo-s IMAP fiókot, majd levakartam a kapcsolódó fájlokat a .thunderbird mappa alól. Létrehoztam újra a Yahoo-s fiókot, de továbbra is csak 200 üzenet jelenik meg maximum mind a beérkezett, mind az elküldött mappákban. (Weben át továbbra is látom az összes levelem).

3. Természetesen próbáltam a különböző beállításokat is átnézni, de nem sikerült semmit előre lépnem.

Kérem, aki tud segítsen!

Köszönettel:

Földes Péter


Én el telefonszámát a magánélet védelme

Üdvözöllek! A problémám röviden: Tegnapig renben működött a levelezésem, a Thunderbirdben minden eddigi levelem megjelent. Semmilyen beavatkozást nem végeztem a levelezőben. Ma a gép bekapcsolása után azt tapasztaltam, hogy mindössze max. 200 üzenet jelent meg a Yahoo-s IMAP mappáimban mind a Beérkezett, mind az Elküldött mappákban. (van még egy Gmail-es IMAP mappám, de abban alig van levél), illetve használok POP3 fiókokat a Helyi mappákban, azok rendben vannak) Rendszer: Lubuntu 14.04 minden frissítéssel, Thunderbird verzió: 31.7.0 Amikkel próbálkoztam: 1. *.msf fájlokat mentettem, majd töröltem. TB létrehozta újra, de nem volt változás 2. Kompletten töröltem az Yahoo-s IMAP fiókot, majd levakartam a kapcsolódó fájlokat a .thunderbird mappa alól. Létrehoztam újra a Yahoo-s fiókot, de továbbra is csak 200 üzenet jelenik meg maximum mind a beérkezett, mind az elküldött mappákban. (Weben át továbbra is látom az összes levelem). 3. Természetesen próbáltam a különböző beállításokat is átnézni, de nem sikerült semmit előre lépnem. Kérem, aki tud segítsen! Köszönettel: Földes Péter ''Én el telefonszámát a magánélet védelme''

Được chỉnh sửa bởi Shawn vào

Giải pháp được chọn

Yahoo server oldali probléma. Mások is hasonlókat tapasztaltak Outlookkal és más programokkal is, így megoldódott a kérdés.

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 0

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Giải pháp được chọn

Yahoo server oldali probléma. Mások is hasonlókat tapasztaltak Outlookkal és más programokkal is, így megoldódott a kérdés.