Hoe weet ik de status van mijn synchronisatie?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Actie benodigd: werk Firefox bij om uw accountsynchronisatie te behouden na 31 maart 2024.

Als u een versie van Firefox gelijk aan of ouder dan Firefox 78 (algemene versie of ESR) en u een Mozilla-account hebt, moet u deze stappen volgen om ervoor te zorgen dat uw account blijft werken in Firefox:

1. Zorg ervoor dat u het wachtwoord voor uw account in Firefox onthoudt. Als u uw wachtwoord niet hebt, kunt u uw accountherstelsleutels gebruiken om uw wachtwoord te wijzigen. Als u nog geen accountherstelsleutels hebt, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen zonder herstelsleutels.
  2. Maak een reservekopie van uw profielmap, voor het geval er iets misgaat.
  3. Werk uw Firefox-browser bij.
    Als u een foutmelding ziet als u probeert bij te werken, kunt u Firefox opnieuw installeren.
  4. Meld u weer aan bij uw account in de zojuist bijgewerkte Firefox.

Het Mozilla-account-werkbalkpictogram vertelt u wanneer u bent aangemeld en Firefox-gegevens op verschillende apparaten synchroniseert.

Noot: het pictogram dat u ziet wanneer u bent aangemeld FxA Icon signed in kan met uw eigen avatar worden gepersonaliseerd.

Hoe weet ik mijn status van Firefox Synchronisatie?

Het werkbalkmenu vertelt u de status van uw Mozilla-account en Synchronisatie:

Wachtend op e-mailverificatie

Fxa89waiting for email

Als er een blauwe stip verschijnt in uw accountpictogram, is er een verificatiebericht verzonden, maar hebt u er nog niet op geklikt.

Afgemeld (geen synchronisatie)

Als het accountpictogram ontbreekt, dan bent u niet bij uw Mozilla-account aangemeld en worden uw gegevens niet gesynchroniseerd. Klik om u aan te melden voor Synchronisatie op de menuknop Fx89menuButton en vervolgens op Aanmelden naast Gegevens synchroniseren en opslaan.

Tip: u kunt ook aanmelden vanuit het paneel Synchronisatie in uw Firefox-instellingen: Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. Selecteer links Synchronisatie en klik op Aanmelden om te synchroniseren….

Aangemeld

Als de eerste letter van uw gebruikersnaam in het pictogram verschijnt, of als u uw gepersonaliseerde werkbalkpictogram ziet, dan bent u aangemeld bij uw Mozilla-account. Klik op het accountpictogram om uw synchronisatiestatus te bekijken. Als Synchronisatie is ingeschakeld, dan ziet u een menu-item Nu synchroniseren; Firefox begint te synchroniseren als u daarop klikt.

Als Firefox uw gegevens nog niet synchroniseert, is Synchronisatie uitgeschakeld en ziet u een menu-item Synchronisatie inschakelen…; klik hierop om de instellingenpaneel voor Synchronisatie te openen, waar u synchronisatie kunt inschakelen en kunt kiezen wat u wilt synchroniseren.

Hoe personaliseer ik het werkbalkpictogram met een profielafbeelding?

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton en daarna op de profielnaam van uw Mozilla-account.
    (U dient zich aan te melden bij uw Mozilla-account als u bent afgemeld.)
  2. Klik op Account beheren.
  3. Klik in de Mozilla-accountpagina die wordt geopend op de knop Toevoegen… naast Afbeelding.

Waarom ben ik aangemeld bij mijn Mozilla-account tijdens privénavigatie?

Als u een privévenster opent terwijl u bent aangemeld bij uw Mozilla-account, dan blijft u aangemeld in het privévenster, zodat u tijdens privénavigatie uw bladwijzers kunt blijven beheren, uw gesynchroniseerde wachtwoorden kunt benaderen en nieuwe wachtwoorden kunt opslaan.

Omdat uw geschiedenis tijdens privénavigatie niet wordt opgeslagen, wordt uw navigatiegeschiedenis niet door uw Mozilla-account opgepikt of gesynchroniseerd.