Mozilla-services benaderen met een Mozilla-account

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Mozilla-accounts kunt u op elk apparaat met de Firefox-browser toegang krijgen tot services van Mozilla door u gewoon aan te melden. Het enige dat u nodig hebt om een Mozilla-account te maken, is een e-mailadres en een wachtwoord.

Hoe meld ik me aan voor een Mozilla-account?

U kunt op elke Mozilla-service toegang krijgen tot de aanmeldpagina, of bezoek de Mozilla-accounts-aanmeldingspagina en volg onderstaande stappen:

1. Voer uw e-mailadres en klik op Registreren of aanmelden.
  2. Voer een wachtwoord en uw leeftijd in en klik vervolgens op Account aanmaken.
    We vragen om uw leeftijd om te voldoen aan de Children’s Online Privacy Protection Rule van de Amerikaanse regelgeving.
  3. Voer de zescijferige bevestigingscode uit het e-mailbericht van Mozilla-accounts in.
  4. Zodra uw account is bevestigd, meldt u zich aan bij uw favoriete Mozilla-dienst met uw zojuist gemaakte account. Nadat u zich hebt geregistreerd, kunt u zich aanmelden en een afbeelding toevoegen aan uw profiel.
Als u problemen ondervindt bij het bevestigen van uw account, raadpleeg dan Ik heb problemen met het bevestigen van mijn Mozilla-account.

Welke services kan ik gebruiken met een Mozilla-account?

De volgende Mozilla-services zijn beschikbaar:

Wat maakt Mozilla-accounts anders?

Bij Mozilla stellen we uw privacy voorop. Alle gegevens die u op onze servers bewaart, worden versleuteld met uw wachtwoord, waardoor het voor iedereen zonder uw wachtwoord onmogelijk wordt om uw gegevens te lezen, zelfs voor Mozilla. Het voordeel hiervan is dat niemand uw gegevens kan gebruiken om een profiel van u samen te stellen. Het vereist echter wel dat u een wachtwoord creëert dat zowel sterk als te onthouden is. Als u uw wachtwoord bent vergeten en het opnieuw hebt ingesteld, worden uw gegevens gewist en vervangen door wat op dit moment wordt opgeslagen in Firefox op uw apparaten.