Tabblad verzenden van Firefox Desktop naar andere apparaten

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met de functie Tabblad naar apparaat verzenden van Firefox kunt u pagina’s van uw computer naar andere apparaten verzenden, zoals een iPhone, iPad of Android-apparaat.

Noot: andere apparaten kan ook andere Firefox-profielen op dezelfde computer betekenen, als u meerdere versies of profielen van Firefox gebruikt.
sync illustration

Tabbladen vanaf uw computer verzenden

1. Meld u eerst aan bij uw Mozilla-account op uw computer. Als u nog geen account hebt, kunt u registreren voor een Mozilla-account. Hiermee hebt u een snelle toegang tot uw gesynchroniseerde tabbladen, opgeslagen wachtwoorden en meer!
  2. Meld u aan bij uw Mozilla-account op uw andere apparaat.
  3. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op een tabblad op uw computer, klik op Tabblad naar apparaat verzenden en kies het apparaat waarnaar u het tabblad wilt verzenden.
    send tab fx71

Mijn apparaat staat niet in de lijst

U kunt tabbladen verzenden naar apparaten die u aan uw Mozilla-account hebt toegevoegd. Als u geen apparaat in de lijst ziet, volg dan deze stappen om het apparaat toe te voegen:

1. Open Firefox op het apparaat dat u wilt verbinden.
  2. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  3. Selecteer Aanmelden bij Synchronisatie of Synchroniseren en gegevens opslaan (afhankelijk van het apparaat of de versie van Firefox).
  4. Volg de aanwijzingen om u aan te melden of te registreren.

Uw Mozilla-account zal nu synchroniseren en uw apparaat aan de lijst toevoegen.

Raadpleeg de volgende artikelen als u tabbladen vanaf uw telefoon of tablet wilt verzenden:

Hoe verwijder ik oude apparaten uit mijn apparatenlijst van Tabblad verzenden?

Na verloop van tijd is het mogelijk dat uw apparatenlijst van Tabblad verzenden apparaten bevat die u niet meer gebruikt, of herhaaldelijk apparaten vermeldt.

Om uw apparatenlijst van Tabblad verzenden op te ruimen:

1. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Mozilla-account en bezoek https://accounts.firefox.com/settings.
  2. Klik onder Verbonden services op Afmelden bij de apparaten waarvoor u de verbinding met uw Mozilla-account wilt verbreken.

Zie Apparaten verbonden aan uw Mozilla-account beheren voor meer info.