Apparaten verbonden aan uw Mozilla-account beheren

U kunt de apparaten en services die zijn verbonden met uw Mozilla-account beheren in uw accountinstellingen. Lees hieronder enkele veelgestelde vragen en info over aanvullende bronnen.

Waarom kan ik mijn apparaat niet in de lijst Verbonden services zien?

De apparaten die momenteel met uw Mozilla-account zijn verbonden kunt u bekijken in uw accountinstellingen onder Verbonden services.

Uw apparaat kan ontbreken als u een verouderde versie van Firefox voor desktop gebruikt, werk in dat geval Firefox bij naar de nieuwste versie.

Als u de nieuwste versie van Firefox voor desktop gebruikt, controleer dan of uw Synchronisatie is ingesteld op Aan.

Waarom zie ik duplicaten in de lijst Verbonden services?

Als een apparaat of service meermaals in de lijst Verbonden services staat (en u weet zeker dat het hetzelfde is), klik dan naast dat apparaat/die service op Afmelden om deze te verwijderen.

FxAConnectedDevices

Uw eigen apparaat staat bovenaan, gevolgd door de meest recente apparaten/services op volgorde van aanmelding bij Synchronisatie.

Hoe gebruik ik mijn Mozilla-account op mijn apparaten?

Lees hier hoe u apparaten aan uw Mozilla-account toevoegt met Synchronisatie.