Tabbladcontextmenu

Firefox Firefox Lêst bywurke: 1 week, 4 days ago
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Het tabbladcontextmenu van Firefox biedt een keur van nuttige hulpmiddelen, om u te helpen uw tabbladen effectief te beheren en ordenen. Dit menu is ontworpen om u snelle toegang te bieden tot veelgebruikte tabbladacties, waardoor uw surfervaring wordt verbeterd. Klik met uw rechtermuisknop op een Firefox-tabblad om het tabbladcontextmenu te openen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste opties die beschikbaar zijn in het tabbladcontextmenu.

Fx115TabMenu-CloseMultipleTabsTab context menu overview

Basisacties

• Nieuw tabblad: snel een nieuw tabblad in Firefox openen.
  • Tabblad opnieuw laden: het geselecteerde tabblad vernieuwen om de nieuwste inhoud te ontvangen.
  • Tabblad dempen/dempen opheffen: audio in het geselecteerde tabblad dempen of de demping opheffen.
  • Tabblad vastmaken/losmaken: belangrijke tabbladen vastzetten om ze op hun plek te houden en losmaken als u ze niet meer nodig hebt.
  • Tabblad dupliceren: een kopie van het huidige tabblad maken, waarbij de navigatiegeschiedenis behouden blijft.
  • Bladwijzer voor tabblad maken…: een bladwijzer maken van het huidige tabblad voor toekomstig bezoek.

Verplaatsopties

• Tabblad verplaatsen: tabbladen een nieuwe plek in uw venster geven.
    • Verplaatsen naar Start
    • Verplaatsen naar Einde
    • Verplaatsen naar nieuw venster

Apparaat- en deelopties

• Tabblad naar apparaat verzenden: het tabblad naar een ander apparaat verzenden dat is verbonden met uw Mozilla-account.
  • Delen: het huidige tabblad delen via diverse methoden.
  • Openen in nieuw containertabblad: het tabblad openen in een andere container voor het afschermen van activiteiten.

Opties voor selecteren en sluiten

• Alle tabbladen selecteren: alle open tabbladen in het huidige venster selecteren.
  • Tabblad sluiten: het geselecteerde tabblad snel sluiten.
  • Dubbele tabbladen sluiten: tabbladen die duplicaten van het huidige tabblad zijn sluiten.
  • Meerdere tabbladen sluiten: opties om meerdere tabbladen te sluiten.
    • Tabbladen aan de rechterkant sluiten
    • Tabbladen aan de linkerkant sluiten
    • Overige tabbladen sluiten
  • Gesloten tabblad opnieuw openen: het laatst gesloten tabblad opnieuw openen om eventueel per ongeluk gesloten inhoud opnieuw op te roepen.