Uw add-ons benaderen met een Mozilla-account

Vanaf Firefox-versie 57 werken alleen nog extensies die met WebExtensions-API’s zijn gebouwd. Niet zeker of dit voor uw add-ons geldt? Zie Add-on-technologie van Firefox wordt gemoderniseerd en deze veelgestelde vragen voor details.

De Add-ons-website van Mozilla gebruikt Mozilla-accounts voor een meer geïntegreerde ervaring met alle Mozilla-producten en -services (zie dit Mozilla-blog voor de achtergrond). Gebruik hiervoor uw bestaande Mozilla-account of maak een nieuwe aan om uw add-ons op addons.mozilla.org te benaderen.

Upgraden vanaf een Add-ons-account naar een Mozilla-account

Als u een bestaande Add-ons-account hebt, kunt u naar Mozilla-accounts upgraden door u aan te melden met een Mozilla-account die met het e-mailadres voor Add-ons overeenkomt.

Hieronder vindt u instructies voor het aanmelden of registreren.

Aanmelden bij een bestaande account

Als u al een Mozilla-account hebt, kunt u zich bij de Add-ons-website aanmelden.

1. Ga naar de Add-ons-website.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in, en klik daarna op Aanmelden.
  4. U wordt teruggeleid naar addons.mozilla.org.

Een nieuwe account aanmaken

Als u nooit een Add-ons-account of Mozilla-account hebt gehad, registreer u dan voor Mozilla-accounts om met de Add-ons-website aan de slag te gaan.

1. Ga naar de Add-ons-website.
  2. Klik op Registreren.
  3. Voer uw e-mailadres, wachtwoord en leeftijd in, en klik daarna op Account aanmaken.
  4. U ontvangt een bevestigings-e-mail van Firefox met een zescijferige bevestigingscode. Gebruik deze om uw account te bevestigen.
  5. U wordt teruggeleid naar addons.mozilla.org.

Bekijk Mozilla-services benaderen met een Mozilla-account voor meer informatie.

Uw Mozilla-account verwijderen

Lees dit artikel om te leren hoe u uw Mozilla-account verwijdert.

Als u uw Mozilla-account verwijdert, wordt uw account bij addons.mozilla.org ook verwijderd, samen met alle geassocieerde gegevens. Als u later een nieuwe account met hetzelfde e-mailadres maakt, worden er geen add-ons mee geassocieerd.

We bevelen aan om, voordat u uw account verwijdert, alle door u ontwikkelde add-ons aan een nieuwe eigenaar over te dragen. Als u het eigendom van een add-on met andere accounts deelt, wordt uw account van de eigenaarslijst verwijderd als hij is verwijderd.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn add-ons als ik overga naar een nieuwe Mozilla-account?

Via uw nieuwe Mozilla-account hebt u toegang tot al uw add-ons.

Waarom zou ik een Mozilla-account willen hebben?

Een Mozilla-account is het primaire accountsysteem dat door Firefox wordt gebruikt, en wordt meestal gebruikt om services van Firefox tussen meerdere apparaten te synchroniseren. Zelfs als u Synchronisatie niet gebruikt, zullen veel Firefox-gerelateerde services spoedig worden gemigreerd om uw aanmeldingsproces te vereenvoudigen, waardoor het makkelijker voor u wordt om nieuwe services te gaan gebruiken.

Waar kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Zodra u een Mozilla-account hebt, kunt u naar https://accounts.firefox.com gaan, u aanmelden en naast Wachtwoord op Wijzigen… klikken.