Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Youtube videos having trouble loading as of ~2 days ago due to new stable volume feature?

  • 1 réponse
  • 0 a ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par TyDraniu

more options

So, this is going to be an incredibly weird question, but is anyone else having this issue? As of about two days ago, any time I try and load a video on youtube it will refuse to load for upwards of 30 seconds, however if I toggle the new stable volume option off/on it instantly loads. It will then play for about 2-3 minutes or more depending on video length (sometimes way more) before the buffer bar will stop entirely, take over two minutes to load the video again, then keep playing. More often than not doing this multiple times per singular video. Often times it won't even load anymore at all and I am forced to refresh the page and toggle the stable volume once again.

I've tried disabling every single extension I have, including ad blockers, restarting the entire browser, and using a different account, and it still happens no matter what. However it is not an issue that occurs on chrome or edge, so I'm at a complete loss of what is causing this. Looking up this issue comes up with next to no results, so is it possible this is a youtube issue or is something seriously wrong with my browser and I need to re-install it?

So, this is going to be an incredibly weird question, but is anyone else having this issue? As of about two days ago, any time I try and load a video on youtube it will refuse to load for upwards of 30 seconds, however if I toggle the new stable volume option off/on it instantly loads. It will then play for about 2-3 minutes or more depending on video length (sometimes way more) before the buffer bar will stop entirely, take over two minutes to load the video again, then keep playing. More often than not doing this multiple times per singular video. Often times it won't even load anymore at all and I am forced to refresh the page and toggle the stable volume once again. I've tried disabling every single extension I have, including ad blockers, restarting the entire browser, and using a different account, and it still happens no matter what. However it is not an issue that occurs on chrome or edge, so I'm at a complete loss of what is causing this. Looking up this issue comes up with next to no results, so is it possible this is a youtube issue or is something seriously wrong with my browser and I need to re-install it?

Toutes les réponses (1)

more options

Can you test it in 127.0.2? It gonna be released today. Thanks.

Cela vous a-t-il été utile ?

Poser une question

Vous devez vous identifier avec votre compte pour répondre aux messages. Veuillez poser une nouvelle question, si vous n’avez pas encore de compte.