Afficher les questions étiquetées : Afficher toutes les questions

my web browser always crashin firefox all distro gnome kde and xfce

I disabled graphics acceleration and I have the same problem. I tried several distros, it's the same thing each time, Firefox crashes and it's impossible to surf. could s… (lire la suite)

I disabled graphics acceleration and I have the same problem. I tried several distros, it's the same thing each time, Firefox crashes and it's impossible to surf. could someone help me? I'm on opensuse thunbelweed




Signature core::option::expect_failed | webrender::scene_building::NodeIdToIndexMapper::get_spatial_node_index More Reports Search UUID 319ba611-fc97-439f-9456-a9e8d0240613 Date Processed 2024-06-13 05:28:23 UTC Uptime 78 seconds (1 minute and 18 seconds) Install Age 47,424 seconds since version was first installed (13 hours, 10 minutes and 24 seconds) Install Time 2024-06-12 16:15:12 Product Firefox Release Channel release Version 126.0 Build ID 20240509170740 (2024-05-09) Buildhub data OS openSUSE Tumbleweed OS Version 6.9.1-1-default #1 SMP PREEMPT_DYNAMIC Fri May 17 11:59:46 UTC 2024 (0c0b0b5) Build Architecture amd64 CPU Info family 23 model 24 stepping 1 CPU Count 8 Adapter Vendor ID

Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] (0x1002)

Adapter Device ID

Picasso/Raven 2 [Radeon Vega Series / Radeon Vega Mobile Series] (0x15d8)

Startup Crash

False

Process Type parent MOZ_CRASH Reason (Sanitized)

no entry found for key

Crash Reason SIGSEGV / SEGV_MAPERR Crash Address 0x0000000000000000 Available Virtual Memory 4,520,636,416 bytes (4.52 GB) Available Page File 59,609,088 bytes (59.61 MB) Available Physical Memory 2,234,359,808 bytes (2.23 GB) EMCheckCompatibility

True

App Notes

openSUSE TumbleweedFP(D00-L1000-W0000000-T010) WR? WR+ libGL.so.1? libGL.so.1+ EGL? EGL- GL Context? GL Context+ WebGL? WebGL+

Crashing Thread (75), Name: WRScene~ilder#1 Frame Module Signature Source Trust 0 libxul.so RustMozCrash context 1 libxul.so mozglue_static::panic_hook /usr/src/debug/firefox-126.0/mozglue/static/rust/lib.rs:98 inlined 1 libxul.so core::ops::function::Fn::call /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/core/src/ops/function.rs:79 cfi 2 libxul.so std::panicking::rust_panic_with_hook cfi 3 libxul.so std::panicking::begin_panic_handler::{{closure}} cfi 4 libxul.so std::sys_common::backtrace::__rust_end_short_backtrace cfi 5 libxul.so rust_begin_unwind cfi 6 libxul.so core::panicking::panic_fmt cfi 7 libxul.so core::option::expect_failed cfi 8 libxul.so core::option::Option<T>::expect /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/core/src/option.rs:894 inlined 8 libxul.so <std::collections::hash::map::HashMap<K, V, S> as core::ops::index::Index<&Q>>::index /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/std/src/collections/hash/map.rs:1338 inlined 8 libxul.so webrender::scene_building::NodeIdToIndexMapper::get_spatial_node_index /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_building.rs:141 inlined 8 libxul.so webrender::scene_building::SceneBuilder::get_space /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_building.rs:1258 cfi 9 libxul.so webrender::scene_building::SceneBuilder::process_common_properties /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_building.rs:1275 cfi 10 libxul.so webrender::scene_building::SceneBuilder::process_common_properties_with_bounds /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_building.rs:1320 inlined 10 libxul.so webrender::scene_building::SceneBuilder::build_item /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_building.rs:1435 cfi 11 libxul.so webrender::scene_building::SceneBuilder::build_all /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_building.rs:977 inlined 11 libxul.so webrender::scene_building::SceneBuilder::build /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_building.rs:588 cfi 12 libxul.so webrender::scene_builder_thread::SceneBuilderThread::process_transaction /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_builder_thread.rs:593 inlined 12 libxul.so webrender::scene_builder_thread::SceneBuilderThread::run::{{closure}} /usr/src/debug/firefox-126.0/gfx/wr/webrender/src/scene_builder_thread.rs:314 inlined 12 libxul.so core::iter::adapters::map::map_try_fold::{{closure}} /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/core/src/iter/adapters/map.rs:92 inlined 12 libxul.so core::iter::traits::iterator::Iterator::try_fold /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/core/src/iter/traits/iterator.rs:2462 inlined 12 libxul.so <core::iter::adapters::map::Map<i> as core::iter::traits::iterator::Iterator>::try_fold /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/core/src/iter/adapters/map.rs:118 inlined 12 libxul.so >::call_once /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/core/src/panic/unwind_safe.rs:272 inlined 14 libxul.so std::panicking::try::do_call /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/std/src/panicking.rs:552 inlined 14 libxul.so std::panicking::try /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/std/src/panicking.rs:516 inlined 14 libxul.so std::panic::catch_unwind /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/std/src/panic.rs:142 inlined 14 libxul.so std::thread::Builder::spawn_unchecked_::{{closure}} /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/std/src/thread/mod.rs:528 inlined 14 libxul.so core::ops::function::FnOnce::call_once{{vtable.shim}} /usr/src/debug/rustc-1.76.0-src/library/core/src/ops/function.rs:250 cfi 15 libxul.so std::sys::unix::thread::Thread::new::thread_start cfi 16 firefox set_alt_signal_stack_and_start(PthreadCreateParams*) cfi 17 libc.so.6 start_thread /usr/src/debug/glibc-2.39/nptl/pthread_create.c:447 cfi 18 libc.so.6 __clone3

Demandé par Abdelmalik il y a 2 jours

Dernière réponse par Abdelmalik il y a 6 minutes

Not loading

After one of the updates a few months ago, I have started to have trouble with firefox. After a while if I try to open a new tab and type in a link, the tab will try to l… (lire la suite)

After one of the updates a few months ago, I have started to have trouble with firefox. After a while if I try to open a new tab and type in a link, the tab will try to load forever and I will not be able to open any more as doing another tab and typing a new link will have the same problem. I found that at first I could close the browser and reopen it to have the tab fully load and refresh whatever was already open, but after a bit that started to have an issue too. Most times now if I shut down and relaunch firefox within a few minutes the browser will open with all of the tabs open but they are all blank, with no links filled in, pages loaded, or anything. If I close and reopen after that then it only opens with a "new tab" page and everything that was open is lost. None of the more recent updates for firefox have seemed to fix this issue.

Thank you.

Demandé par Necross SkyWing il y a 3 heures

Keyboard input lag.

Versions: Firefox: 127.0 (64-bit) Linux: Ubuntu 22.04.4 LTS Description: After some time, and (under unknown conditions), the input delay will shoot way up. Like 20-30 s… (lire la suite)

Versions: Firefox: 127.0 (64-bit) Linux: Ubuntu 22.04.4 LTS

Description: After some time, and (under unknown conditions), the input delay will shoot way up. Like 20-30 seconds.

Strangely enough, this only applies to keyboard inputs. I can change my tab with my mouse, I can click on things, no issues there. But any keyboard interaction is hugely delayed.

This does not fix itself until I close my browser and restart it. Closing the browser is always broken here too, if I close the browser with the [X] exit button, I then need to kill the process because it just hangs. It blanks out the contents of each tab like it's preparing to close them, but it just doesn't ever complete the task without a manual kill.

CPU usage and memory usage are relatively low; significantly below my system's limits.

I've already tried this suggested fix, to no avail.

The frequency of this is only about once a week at most, usually once a month, so it's not a huge issue, but I'm just worried about this occurring during a critical meeting or something later. Having this impending restart needed is kind of worrying for critical usage times.

Demandé par iliesi.amiel il y a 21 heures

WebGL does not restart/does not work upon crash

I'm working on developing a website that uses WebGL in it, but sometimes some bad code will cause WebGL to crash. The issue here is that once that happens, I have to go i… (lire la suite)

I'm working on developing a website that uses WebGL in it, but sometimes some bad code will cause WebGL to crash. The issue here is that once that happens, I have to go into troubleshooting mode and back out before it starts working again. Is there any way to make it so that WebGL works after it crashes?

Demandé par Shashank Prasanna il y a 1 jour

Since last upate (version 127), Firefox cannot use an external sound card for its audio

I have 2 soundcards on my iMac, (OS Ventura 13.6.1) : one internal (iMac) and one for music production. (universal audio) Until the latest update (127), I could sel… (lire la suite)

I have 2 soundcards on my iMac, (OS Ventura 13.6.1) : one internal (iMac) and one for music production. (universal audio)

Until the latest update (127), I could select either one and I could hear the audio from Firefox. But... since the update, only the internal iMac audio card is working. Note that I don't have this problem with Safari nor Chrome and it used to work on Firefox until the last update.

Anyone has noticed that? 

Does anyone knows how to contact them and log this as a new bug?

Thanks all!  :)

Demandé par yannickbisson il y a 1 jour

No audio when switching tabs

For a few months now, I have been having issues with Firefox and my computer audio. If I am listening to something, like internet radio (doesn't matter which website), th… (lire la suite)

For a few months now, I have been having issues with Firefox and my computer audio. If I am listening to something, like internet radio (doesn't matter which website), the audio will completely cut out. Sometimes it will start working on its own and other times I either have to force quite Firefox or completely restart my computer. When this happens, no other audio works on my computer. I have had a new motherboard, audio card, speakers all replaced under warranty. I've also re-installed Windows and it still keeps happening. Has anyone else experienced this? Can anyone recommend a solution?

Demandé par jsheltz il y a 1 jour

Windows Taskbar Not Appearing When Firefox is Maximized

Issue Summary: When using a maximized Firefox window with the Windows taskbar set to automatically hide, the taskbar sometimes fails to appear when moving the mouse curso… (lire la suite)

Issue Summary: When using a maximized Firefox window with the Windows taskbar set to automatically hide, the taskbar sometimes fails to appear when moving the mouse cursor to the bottom of the screen.

Steps to Reproduce:

  • Set the Windows taskbar to automatically hide.
  • Maximize the Firefox window.
  • Use Firefox normally and intermittently move the mouse cursor to the bottom of the screen.

Expected Behavior: The Windows taskbar should appear when the mouse cursor is moved to the bottom of the screen.

Actual Behavior: The taskbar does not appear consistently when the mouse cursor is moved to the bottom of the screen. This issue is specific to Firefox and occurs frequently, though not every time. The taskbar functions normally with other applications.

System Information:

  • Windows Version: Windows 10 Pro 22H2 x64
  • Firefox Version: Firefox 127.0 (but happens at least since 126.0)

Additional Notes:

  • The issue has been occurring for several weeks.
  • No specific pattern has been identified regarding when the taskbar fails to appear.
  • This issue significantly impacts the user experience as it disrupts workflow and navigation.

Steps Taken to Resolve:

  • Checked for and installed the latest Firefox updates.
  • Restarted Firefox and the computer.
  • Verified that the taskbar behaves normally with other applications.

Request: Please investigate and address this issue in a future update. Any guidance or interim solutions would be greatly appreciated.

Thank you for your attention to this matter.

Demandé par mansle il y a 1 jour

Having Firefox open reduces all download speeds, upload unaffected

I have the strangest problem. If Firefox is closed and I do a speedtest in another browser, download a file, or do other internet activity I'm getting about 200-250Mbps … (lire la suite)

I have the strangest problem. If Firefox is closed and I do a speedtest in another browser, download a file, or do other internet activity I'm getting about 200-250Mbps d/l and 100Mbps upload. As soon as I open Firefox, whether I load a page or not, the upload speed stays the same, however the download speed drops to about 25-50 Mbps. This only happens on one PC, the upload isn't affected, and resolves itself as soon as Firefox is closed. Here's what I have done without any change in this behaviour;

  • Rebooted
  • ipconfig /release /renew /flushdns
  • Removed and reinstalled the network adapter
  • Enabled, disabled windows auto tuning and tested (slower disabled)
  • Updated Windows
  • Refreshed Firefox
  • Uninstalled Firefox, deleted remaining folders from Appdata (Local, Low, Roaming) as well as the program file directories and "Mozilla" registry entries. Restarted and reinstalled. Issue immediately resumed when Firefox was open.

Also when connected to a VPN Firefox download speed increases to about 60Mbps and is consistent across other software. If I split tunnel another browser outside the VPN, it is still stuck at 60Mbps. If I close Firefox the speed increases.

This makes absolutely no sense to me, so I'm hoping someone can shed some light on this - but it does seem to be something Firefox is doing.

Thanks for any help anyone can provide.

Demandé par Jay il y a 2 jours

Dernière réponse par Jay il y a 1 jour

Firefox stopping abruptly (or crashes)

Hello I am using firefox 126.0.1 (64-bit) version of firefox on a linux system (kernel 6.6). Firefox is closing the main window abruptly (or crashing). Wanted to get i… (lire la suite)

Hello

I am using firefox 126.0.1 (64-bit) version of firefox on a linux system (kernel 6.6). Firefox is closing the main window abruptly (or crashing).

Wanted to get information on the crash, but when I navigated to the about:crashes page, it return a page with title "invalid URL" and the page says "Hmm. That address doesn’t look right."

Is there a way to get to the crash data/information?

Kind Regards Riza

Demandé par Riza Dindir il y a 1 jour

Firefox won't open on Mac despite trying everything I've read

Similar to the issue described in this thread (https://support.mozilla.org/bm/questions/1240674), I am unable to open Firefox - it simply refuses to open. I've tried mult… (lire la suite)

Similar to the issue described in this thread (https://support.mozilla.org/bm/questions/1240674), I am unable to open Firefox - it simply refuses to open. I've tried multiple times, the option key, and re-installing. Nothing seems to work, which suggests something about my user settings is the issue, but a) I am not keen on deleting this if possible and b) I won't delete my user settings unless that is necessary. Like the attached thread, I am happy to attach crash reports, but without the ability to even open Firefox properly it's not obvious how I do this - force-quitting it just sends a report to Apple.

Any help much appreciated - I'd quite like Firefox working again.

My laptop is a MacBook Pro 13 2020 (Intel) running macOS Monterey (12.7.4). I installed the version of Firefox available for download as of writing (v127.0 based on Finder).

Demandé par Daniel Soutar il y a 2 jours

Dernière réponse par Daniel Soutar il y a 2 jours

Random Total Freezes

For a while now, I've been having recurring issues with Firefox desktop freezing and becoming totally unresponsive. If there's any pattern to what causes it, I haven't be… (lire la suite)

For a while now, I've been having recurring issues with Firefox desktop freezing and becoming totally unresponsive. If there's any pattern to what causes it, I haven't been able to notice it; sometimes it happens as soon as I open the browser, sometimes it happens after several hours, sometimes it happens twice in ten minutes, sometimes it happens twice in a few hours (however, I can count the number of days it's happened less than twice in one day in the past few weeks on the fingers of one hand). When the browser freezes, it becomes totally unresponsive - it doesn't fade or display "Not Responding", and Task Manager shows nothing abnormal, but it doesn't accept any input at all, any video or other animated material that may have been displaying freezes, and it can only be "fixed" by force quitting from the task manager and reopening. This is exclusively a firefox issue; other programs open at the same time as the browser freezes are not affected.

The only real lead I have as to what could be going on is that sometimes, things don't freeze all at once, but in a cascading effect. For example, tabs, bookmarks, etc. might not highlight when moused over, but still accept the clicks, or selecting another tab might causes the address bar to display the URL of the selected tab, but the screen displayed in the window will not change. Once these cascading changes start, they generally progress to total freeze before I have a chance to do much with that information (only a few seconds), but it's unusual enough behavior to be worth noticing.

Things I've already tried that haven't fixed the issue:

  • Reducing the number of tabs used and otherwise reducing Firefox's system resource usage has not impacted the problem in any way.
  • Running in Troubleshoot Mode has not had a consistent effect on the problem (the most recent time I did, the browser ran stably for longer than I could stand to use the internet without my ad blocker, but this is only one data point in an already inconsistent spread; prior instances of the problem have occurred in Troubleshoot Mode)
  • Disabling hardware acceleration has not fixed the issue.
  • The issue has persisted through multiple refreshes and at least one full uninstall and clean reinstall.
  • The issue persisted after creating and switching to a new profile multiple times.
  • The issue persisted after renaming places.sqlite
  • The issue persisted after clearing cache and cookies multiple times.
  • The issue persisted after clearing downloads and history.
  • And very likely some other stuff that I'm forgetting, I've been trying to fix this on my own for a while now.

Demandé par 8bitorne il y a 4 jours

Dernière réponse par 8bitorne il y a 2 jours

Online Forms bugs

On many online forms, Firefox substitutes a dash " - " when I type a "9" . I cannot figure out why or how to override this. I am runnning Mac OS 10.13.6 (high Sierra) … (lire la suite)

On many online forms, Firefox substitutes a dash " - " when I type a "9" . I cannot figure out why or how to override this. I am runnning Mac OS 10.13.6 (high Sierra)

Demandé par crothko il y a 2 jours

Firefox no longer compatible with Rightmove Professional

I've been using Rightmove Professional on Firefox for ten years plus but now suddenly it's not working correctly as the viewing windows no longer slide. Rightmove say it'… (lire la suite)

I've been using Rightmove Professional on Firefox for ten years plus but now suddenly it's not working correctly as the viewing windows no longer slide. Rightmove say it's due to an update by Firefox and advise to switch to Chrome but I really don't want to - will this issue be fixed? Thanks

Demandé par Jondog il y a 2 jours

Every time I click on Foxfire, I get two error messages and it won't boot up.

I get the following two error messages when I click on Foxfire. Couldn't load XPCOM; and Entry Point not found; followed by this:  ?Nan@Decimal@blink@@SA?AV12@XZ co… (lire la suite)

I get the following two error messages when I click on Foxfire. Couldn't load XPCOM; and Entry Point not found; followed by this:  ?Nan@Decimal@blink@@SA?AV12@XZ could not be located in the dynamic link library...

I tried to uninstall the program, but got the same two messages and it would not let me. I downloaded a new version and I'm getting the same messages. Everytime I start my computer, I get the same two messages and have to click out of them to keep going. I've installed another browser, but at this point, I just want to uninstall Foxfire so it stops popping up with error messages all the time.

Anybody know how to resolve this? Thanks.

Demandé par Todd Wright il y a 2 jours

Audio files with the .wav extension do not show the playback time and the file cannot be played.

Hello, After updating Firefox to version 127.0, I started having problems with the playback of some media files. In particular, audio files with the .wav extension do no… (lire la suite)

Hello,

After updating Firefox to version 127.0, I started having problems with the playback of some media files. In particular, audio files with the .wav extension do not show the playback time and the file cannot be played. I can play the same media files in previous versions of Firefox and other browsers (e.g. Chrome) without any problems.

Since I think the problem is caused by a browser update, I would like to ask for your help. If you have any solutions or feedback on this issue, please share it.

Thank you.

Demandé par bilpemedia il y a 2 jours

Everything I Try To Download Fails

I've not been able to download anything on Firefox for about 3-4 weeks now. Every time I try to it immediately fails with no explanation given. The only type of download … (lire la suite)

I've not been able to download anything on Firefox for about 3-4 weeks now. Every time I try to it immediately fails with no explanation given. The only type of download that works is "Save Image As..." Even trying to download a picture with a download button instead of right clicking nets an immediate fail. I feel like I've done everything to try and troubleshoot it myself, but nothing seems to be working.

I've restarted my computer, ran Firefox in troubleshoot mode, refreshed and reinstalled it, checked for viruses and malware, tried both nightly and ESR versions, tried running them as admin, logged out of my Firefox profile, cleared my cookies and cache, changed and reset the download folder, ran a repair for Visual C++, and reset my windows security settings. I'm honestly surprised nothing has worked.

The only thing that I know I haven't tried yet it refreshing my entire computer, but that's my very far last resort because I'm able to download files just fine on Microsoft Edge. Only the Firefox applications have given me any problems, so if I were to refresh my computer and have the problem still not be solved somehow I'd be deleting everything to get nowhere.

If anyone has any other ideas to try that be very much appreciated.

Demandé par PoisnedArtist il y a 2 jours