Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Proč se po spuštění Firefoxu nenačte žádná stránka a počítač zamrzne?

  • 3 réponses
  • 2 ont ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par Ansam

more options

Dokud firefox nespustím, počítač funguje normálně, ale jakmile zapnu firefox, vše se zpomalí na jednotky procent nebo počítač zcela zamrzává. Samotný firefox po spuštění nic nezobrazí a neumožňuje žádnou akci (třeba zálohu záložek), píše že "neodpovídá".

Co s tím? Nechci přijít o záložky, ale nejde je zálohovat, když program nereaguje. Díky.

Dokud firefox nespustím, počítač funguje normálně, ale jakmile zapnu firefox, vše se zpomalí na jednotky procent nebo počítač zcela zamrzává. Samotný firefox po spuštění nic nezobrazí a neumožňuje žádnou akci (třeba zálohu záložek), píše že "neodpovídá". Co s tím? Nechci přijít o záložky, ale nejde je zálohovat, když program nereaguje. Díky.

Solution choisie

Zavři všechna okna Firefoxu. Pak spusť Firefox do nouzového režimu (při spouštění podrž Shift). Pokud to v něm pojede normálně, tak si udělej nový profil Firefoxu.

Lire cette réponse dans son contexte 👍 1

Toutes les réponses (3)

more options

Solution choisie

Zavři všechna okna Firefoxu. Pak spusť Firefox do nouzového režimu (při spouštění podrž Shift). Pokud to v něm pojede normálně, tak si udělej nový profil Firefoxu.

more options

Díky za radu ohledně spuštění nouzového režimu, to jsem neznal. Poté jsem věc vyřešil nikoli novým profilem, ale obnobou firefoxu.

Problém je zdá se vyřešen, ale mám ještě poddotaz:

Je možné, aby Firefox měl vliv na zatížení disku i předtím, než je v počítači spuštěn? Problém byl totiž spojený se 100% zatížením disku, i když po spuštění PC nebylo nic spouštěné.

Díky

more options

Spustite "Správcu úloh" a preverte čo vám tak disk zaťažuje.