Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox 'a mailimin aktif olduğunu bildirmem gerekiyor.

more options

<e-posta adresi> adresine gönderdiğimiz onay e-postası geri döndüğü için Firefox verilerinizi korumak amacıyla hesabınızı kilitledik. Bu e-posta adresi geçerliyse bize haber verin ki hesabınızı açalım. Mailim hosting kaynaklı sorundan ötürü açılmıyordu. Şu an çalışıyor. Lütfen hesabımı aktif eder misiniz ?

<e-posta adresi> adresine gönderdiğimiz onay e-postası geri döndüğü için Firefox verilerinizi korumak amacıyla hesabınızı kilitledik. Bu e-posta adresi geçerliyse bize haber verin ki hesabınızı açalım. Mailim hosting kaynaklı sorundan ötürü açılmıyordu. Şu an çalışıyor. Lütfen hesabımı aktif eder misiniz ?

Modified by Selim

Chosen solution

Bugün tekrar mail aktivasyon kodu istedi ve problemim çözüldü. Yardımcı olmaya çalışan Selim bey'e çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için lütfen bu hata mesajını gördüğünüz sayfadaki yönergeleri izleyin. Muhtemelen doğrulama e-postasını yeniden göndermek için bir seçenek vardır.

more options

Chosen Solution

Bugün tekrar mail aktivasyon kodu istedi ve problemim çözüldü. Yardımcı olmaya çalışan Selim bey'e çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

more options

Problem giderildi. Yardımlarınız için teşekkürler. iyi çalışmalar diliyorum.