Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird 68 česká verze + SOGo 68 chyba

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Ansam

more options

Thunderbird 68 česká verze zobrazuje chybu v dolní části okna (viz.obr) po zapnutí doplňku SOGo. V jiných jazykových mutacích je to bez problémů. Zkoušel jsem slovenskou, polskou a finskou verzi.

Thunderbird 68 česká verze zobrazuje chybu v dolní části okna (viz.obr) po zapnutí doplňku SOGo. V jiných jazykových mutacích je to bez problémů. Zkoušel jsem slovenskou, polskou a finskou verzi.
Attached screenshots

All Replies (5)

more options

Opravte si konfiguračný súbor SOGo. Náprava špatně nastavených práv na kalendáře

Ak to nepomôže. Stiahnite si potrebnú oficiálnu verziu Thunderbirdu. Vypnite Thunderbird a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu. Všetky oficiálne verzie Thunderbirdu nájdete tuna: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/

Modified by Ansam

more options

Problém určitě nebude v konfiguraci SOGo. 1. do teď vše fungovalo bez problémů a za 2. v jiných jazykových mutacích je vše OK. Jak jsem psal zkoušel jsem slovenskou, polskou a finskou verzi. Thunderbird je samozřejmě stahován z oficiálního zdroje. Podle mě se pravděpodobně vloudila nějaká chybka do českého překladu verze 68. Sogo funguje jen se dole objevuje toto hlášení.

more options

Vráťte sa na nižšiu verziu Thunderbirdu. Stiahnite si nižšiu oficiálnu verziu Thunderbirdu ( 60.9.0). Vypnite Thunderbird a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu. Všetky oficiálne verzie Thunderbirdu nájdete tuna: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/

more options

Ano to mohu a doteď ji všude u zákazníků používáme, ale nižší verze tj. 60.x.x již není podporovaná a nebudou vycházet nové verze. Rád bych přešel na novější, ta ale vykazuje v české verzi chybu. Předpokládal jsem, že toto fórum sledují i lidé co se podílí na vývoji a překladu Thunderbirda a vlastně tímto hlásím chybu v českém překladu ve spolupráci s doplňkem SOGo. Protože v žádné jiné jazykové verzi tato chyba není, je tedy potřeba ji řešit v české verzi Thunderbirda.

more options

Toto je „Diskusné fórum“ používateľov Firefoxu a Thunderbirdu. Táto stránka nemá nič spoločné s vývojom produktov Mozilly, a nie je v silách tejto komunity to zmeniť. Svoje pripomienky im môžete napísať tuna: https://bugzilla.mozilla.org/form.mdn