Turbomodus in Firefox voor Fire TV in- of uitschakelen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Via de Turbomodus kunt u trackers van derden blokkeren, zodat u sneller en met meer privacy kunt browsen.

De Turbomodus is standaard ingeschakeld, maar kan als volgt worden uitgeschakeld:

1. Open de Firefox-app op uw Fire TV.
  2. Tik vanaf een website op de menuknop menu button remote op uw afstandsbediening, zodat de menupictogrammen verschijnen.
  3. Klik op het Turbomodus-pictogram turbo mode fftv 3.0 om de modus uit te schakelen (de raket wordt wit als de Turbomodus is ingeschakeld).
Wilt u meer lezen? Zie dan Firefox voor Fire TV.