Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten

Vanaf 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. U kunt vanaf 30 april 2021 de app niet meer op FireTV installeren of beveiligingsupdates ontvangen als u de app de-installeert. Als u Firefox als uw standaardbrowser op Echo Show hebt ingesteld, wordt u voor surfen op het web vanaf 30 april 2021 doorgestuurd naar Amazon Silk.

Alternatieven voor Firefox op Amazon-apparaten

U kunt op uw Fire TV en Echo Show nog steeds op het internet navigeren door gebruik te maken van Amazon Silk. Zeg gewoon Alexa, open Silk.