Firefox voor Fire TV

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Firefox voor Fire TV is een app die in de Verenigde Staten beschikbaar is in de Amazon AppStore. Zodra de app is geïnstalleerd, kunt u populaire videowebsites zoals YouTube bekijken, willekeurige websiteadressen laden, en op het web naar video’s zoeken die in volledig scherm worden afgespeeld op de Amazon Fire TV en Fire TV Stick.

Functies

Firefox voor Fire TV installeren

Vanaf uw Fire TV of Fire TV Stick

1. Selecteer het zoekpictogram in de linkerbovenhoek op het startscherm van Fire TV en zoek naar ‘Firefox’.
    • Of houd de microfoontoets op uw voor spraak ingeschakelde afstandsbediening ingedrukt en zeg ‘Firefox’.
  2. Selecteer ‘Firefox for Fire TV’ vanaf de zoekresultaten. Hierdoor wordt de detailpagina van Firefox geladen.
  3. Druk op de knop Get om de app te installeren.

Vanaf Amazon.com

1. Meld u aan bij www.amazon.com.
  2. Selecteer Apps & Games naast de zoekbalk, en zoek daarna naar ‘Firefox’.
  3. Selecteer Firefox for Fire TV vanaf de zoekresultaten.
  4. Zorg ervoor dat aan de rechterkant van de pagina bij Deliver to uw apparaat is geselecteerd.
  5. Klik op de knop Get, en Firefox wordt automatisch op uw apparaat geïnstalleerd.