Hjælp til at håndtere dine enheder på en Mozilla-konto

Du kan håndtere enhederne og tjenesterne, der er knyttet til din Mozilla-konto i dine kontoindstillinger. Læs nogle ofte stillede spørgsmål og yderligere ressourcer nedenfor.

Hvorfor kan jeg ikke se min enhed på listen Forbundne tjenester

Enheder, der er forbundet til din Mozilla-konto, kan ses på siden kontoindstillinger under Forbundne tjenester.

Din enhed kan mangle, hvis du bruger en forældet version af Firefox til computer. Opdater til den seneste version.

Hvis du allerede bruger den nyeste version, så kontrollér, om Sync er slået Til.

Hvorfor kan jeg se dubletter på listen Forbundne tjenester

Hvis du kan se en enhed eller en tjeneste flere gange på listen Forbundne tjenester (og du er sikker på, at det er den samme), så klik på knappen Log ud ud for enheden/tjenesten for at fjerne den fra listen.

FxAConnectedDevices

Den nuværende enhed vises øverst på listen efterfulgt af de enheder og tjenester, der senest er logget ind på Sync.

Hvordan bruger jeg min Mozilla-konto på mine enheder?

Lær, hvordan du tilføjer en enhed til din Mozilla-konto med Sync.