Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Handling påkrævet: Opdatér Firefox for at opretholde synkronisering af din konto efter den 31. marts 2024.

Hvis du bruger Firefox version 78 eller en endnu ældre version (generel udgivelse eller ESR), og du har en Mozilla-konto, skal du følge disse trin for at sikre, at din konto i Firefox stadig fungerer:

1. Sørg for at huske din adgangskode til din konto på Firefox. (Eller skriv den evt. ned). Hvis du ikke har din adgangskode, kan du bruge din genoprettelsesnøgle til kontoen til at ændre din adgangskode. Hvis du ikke allerede har en genoprettelsesnøgle til kontoen, skal du nulstille din adgangskode uden en genoprettelsesnøgle.
  2. Tag en sikkerhedskopi af din profilmappe, hvis noget skullle gå galt.
  3. Opdatér din Firefox-browser.
    Hvis der opstår en fejl, når du prøver at opdatere, kan du geninstallere Firefox.
  4. Log ind på din konto igen i den nyligt opdaterede Firefox.

Med Mozillas Sync kan du synkronisere bogmærker, tilføjelser, browserhistorik og andre informationer mellem flere enheder. Denne artikel fortæller, hvordan du vælger, hvad der skal synkroniseres. Du kan finde information om oprettelse af en Mozilla-konto til synkronisering i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Hvad kan jeg synkronisere på mine enheder?

Du kan vælge at synkronisere følgende data på dine enheder:

• Bogmærker: Få nem adgang til dine bogmærker på alle dine synkroniserede enheder.
  • Historik: Få adgang til tidligere besøgte websteder på alle dine synkroniserede enheder.
  • Åbne faneblade: Få adgang til dine åbne faneblade på andre enheder via knappen Synkroniserede faneblade på værktøjslinjen i Firefox til computer. På din Android-enhed finder du åbne faneblade på andre enheder under Historik. Læs artiklen Synkroniserede faneblade på andre enheder for detaljer.
  • Logins og adgangskoderAdgangskoder: Synkronisér brugernavne og adgangskoder til websteder. Hvis du benytter en hovedadgangskode, så læs artiklen Using a Primary Password with Sync for vigtig information om, hvordan Sync og hovedadgangskoden interagerer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en computer

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Synkronisering .
    • Hvis Synkronisering: TIL vises på siden Synkronisering, så klik på knappen Skift…
    • Hvis Synkronisering: FRA vises, så klik på på knappen Slå synkronisering til… for at slå synkronisering til.
  3. Sæt flueben ud for de typer af information, du ønsker at synkronisere i dialogboksen Vælg hvad der skal synkroniseres, der åbnes.
    Fx121ChooseWhatToSyncChoose what to sync panel
  4. Klik på knappen Gem ændringer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en Android-enhed

1. Tryk på menuknappen.
    Firefox menu icon for android
  2. Tryk på din konto. (Dit brugernavn eller din mailadresse).
  3. Sæt flueben ud for de typer af information, du ønsker at synkronisere.
    FxA91-ChooseWhatToSync
    • Dine ændringer gemmes automatisk, når du forlader skærmen med indstillinger.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en iOS-enhed

1. Tryk på menuknappen Menu hamburguer button nederst på skærmen (menuen vil være øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Sørg for, at du er logget ind på din Mozilla-konto (Dit navn vises ud for konto-ikonet).
    Mozilla Account section for ios
  4. Tryk på kontakterne ud for de typer af information, du ønsker at synkronisere.
    Sync settings iOS
    • Dine ændringer gemmes automatisk, når du forlader skærmen med indstillinger.