Deaktiver Firefox Sync på en mistet telefon eller tablet

Firefox, Firefox for Android, Firefox for iOS,... Firefox, Firefox for Android, Firefox for iOS, Mozilla Account Sidst opdateret: 8 hours ago

Hvis du har mistet din enhed, og den er logget ind på din Mozilla-konto og bruger Firefox Sync, kan du tage skridt til at forhindre nogen i at få adgang til dine personlige oplysninger og adgangskoder.

Det er vigtigt, at du ændrer adgangskoden til din Mozilla-konto, før du ændrer alle dine andre adgangskoder for at sikre, at din mistede enhed ikke synkroniserer dine nye adgangskoder.

Skift din adgangskode og deaktiver synkronisering på en mistet enhed

1. Gå til din Mozilla-kontos indstillinger (du skal muligvis logge ind).
  2. Skift adgangskoden til din Mozilla-konto fra en synkroniseret computer. Dette forhindrer din mistede telefon i at oprette forbindelse til Sync og få adgang til gamle og nye adgangskoder til synkroniserede enheder og tjenester.
  3. Fjern den mistede enhed fra afsnittet Forbundne enheder i din Mozilla-kontos Indstillinger.
  4. Skift adgangskoden for alle konti, du har knyttet til din Mozilla-konto. Hvis du ikke skifter dine adgangskoder, kan det stadig være muligt for en anden at logge ind på dine konti på din mistede enhed.