Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Občas se objeví chybová hláška: Vaše zpráva byla odeslána a uložena, ale došlo k chybě při provádění filtrů

  • 1 отговор
  • 1 има този проблем
  • 1 изглед
  • Последен отговор от poljos

more options

Při odesílání emailu se občas objeví uvedená hláška. Email je opravdu řádně odeslán, kopie do složky Sent ale uložena není. Na serveru nevidím nikde žádné chybové hlášení. Žádné filtry v klientu nastavené nemám. Sieve doplněk, se kterým jsem chtěl dělat pokusy, je zakázaný. Mám Thunderbird 52.2.1.

Lze nějak udělat debug této události?

Při odesílání emailu se občas objeví uvedená hláška. Email je opravdu řádně odeslán, kopie do složky Sent ale uložena není. Na serveru nevidím nikde žádné chybové hlášení. Žádné filtry v klientu nastavené nemám. Sieve doplněk, se kterým jsem chtěl dělat pokusy, je zakázaný. Mám Thunderbird 52.2.1. Lze nějak udělat debug této události?

Всички отговори (1)

more options

Občasné chyby se dají identifikovat jenom těžko. Zkusil bych v Thunderbirdu F10 - Nástroje - Vývojářské nástroje - zkontrolovat chod doplňků, jestli nejsou na vině. Ale to by se asi ty chyby nevyskytovaly "občasně". Anebo pro kontrolu zkusit udělat nový profil TB, protože stávající může být nějak porušený.

Taky bych zkusil vypnout (přenastavit nebo rovnou odinstalovat) antivirák.