Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Mozilla TB od konce listopadu nefunkcni

  • 3 отговора
  • 1 има този проблем
  • 1 изглед
  • Последен отговор от poljos

more options

Zdravím, mám přesně stejný problém jako několik dalších co používají mozillu TB...cca od 30.11.20 mozilla TB přestala fungovat ... nerozchodil jsem ji přes veškerou podporu zde na mozille, hostigu a Esetu. Hosting OK ... ostatní nemají problém. Eset tvrdí, že je problém v kořenovém certifikátu.. dle návodu odstraním a po zapnutí a vypnutí PC je zpět. Mozilla TB tvrdí, že problém je zabezpečení SSL ... dle návodu snížím hodnotu a nic. Win10pro... odebral jsem poslední kom.aktualizace ... problém přetrvává Přes detekci portů a šifrování se zabezpečením mozilla TB detekuje úplně něco jiného než udává hosting. Ponechám ... nenajde hosting Ručně definuji dle hostingu ... najde hosting, ale nepřijímá poštu. Pošta odejde ale neuloží se v odeslané složce. Hláška Pošta odchází ale neukládá se do odeslané Hláška : Vaše zpráva byla odeslána a uložena, ale došlo k chybě při provádění filtrů. po dkliknutí další Hláška : Vaše zpráva byla odeslána a uložena, ale došlo k chybě při provádění filtrů uloží do odeslané místní složka Prosím o radu co s tím ... trápím se s tím již několikátý den. Děkuji za vše zkušenoti a info co s tím zde na foru nebo na vlaosi@seznam.cz ozzy

Zdravím, mám přesně stejný problém jako několik dalších co používají mozillu TB...cca od 30.11.20 mozilla TB přestala fungovat ... nerozchodil jsem ji přes veškerou podporu zde na mozille, hostigu a Esetu. Hosting OK ... ostatní nemají problém. Eset tvrdí, že je problém v kořenovém certifikátu.. dle návodu odstraním a po zapnutí a vypnutí PC je zpět. Mozilla TB tvrdí, že problém je zabezpečení SSL ... dle návodu snížím hodnotu a nic. Win10pro... odebral jsem poslední kom.aktualizace ... problém přetrvává Přes detekci portů a šifrování se zabezpečením mozilla TB detekuje úplně něco jiného než udává hosting. Ponechám ... nenajde hosting Ručně definuji dle hostingu ... najde hosting, ale nepřijímá poštu. Pošta odejde ale neuloží se v odeslané složce. Hláška Pošta odchází ale neukládá se do odeslané Hláška : Vaše zpráva byla odeslána a uložena, ale došlo k chybě při provádění filtrů. po dkliknutí další Hláška : Vaše zpráva byla odeslána a uložena, ale došlo k chybě při provádění filtrů uloží do odeslané místní složka Prosím o radu co s tím ... trápím se s tím již několikátý den. Děkuji za vše zkušenoti a info co s tím zde na foru nebo na vlaosi@seznam.cz ozzy

Всички отговори (3)

more options

If you are using ESET/NOD32 security/AV then probability is high that ESET is causing your problems. According to ESET forums, you should temporarily disable SSL on ESET until they solve the problem per https://support.eset.com/en/kb3126-disable-ssl-filtering-in-eset-windows-products.

You might also inform ESET that they have broken your system. The problem is being reported by hundreds of users https://forum.eset.com/topic/26517-problems-with-thunderbird-and-imaps/ https://forum.eset.com/discover/

more options

Děkuji ... za odpověď ... pomohlo za cenu, že web email v eset je stále vypnut. Pokud jej zapnu ...aktualizuji nový certifikát eset což má za následek, že mozilla TB je tím opět nefunkční. Zatím je web email v eset je stále vypnut a řeším problém u eset.

more options

Eset (i další rádoby antiviráky) dělají zbytečné věci. Jednou z nich je dvojitá kontrola téhož. Z nějakého důvodu kontrolují e-mail poté, co už předtím kontrolovaly všechnu příchozí komunikaci z internetu... Proč si někdo pořizuje ve Windows 10 nějaký "udělátko" kromě zabudovaného Windows Defenderu, které mu pak dělá jenom komplikace, to nevím. Asi masochisti.