Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

jak promazat e-mailovou schránku. zatím žádná operace nepomohla

  • 2 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 1 view
  • Igcine ukuphendulwa ngu Ansambla

more options

Stále mi chodí toto upozornění do e-mailu: " Vaše emailová schránka info@mojekurzyhk.cz je již zaplněna více než z 90%. Je potřeba schránku promazat nebo archivovat staré položky.

  Velikost Vaší schránky: 50.0 MB
  Aktuální zaplnění: 45.003 MB

Doposud vše, co jsem provedla nepomohlo.... Už nevím, kde mám co vymazat, aby se schránka uvolnila..... Děkuji moc.

Stále mi chodí toto upozornění do e-mailu: " Vaše emailová schránka info@mojekurzyhk.cz je již zaplněna více než z 90%. Je potřeba schránku promazat nebo archivovat staré položky. Velikost Vaší schránky: 50.0 MB Aktuální zaplnění: 45.003 MB Doposud vše, co jsem provedla nepomohlo.... Už nevím, kde mám co vymazat, aby se schránka uvolnila..... Děkuji moc.

All Replies (2)

more options

Jak to souvisí s Thunderbirdem? Je potřeba promazat mailovou schránku u poskytovatele e-mailu.

more options

Cez web rozhranie sa prihláste k svojej emailovej schránke a odstráňte nepotrebnú poštu. Velikost vaší schránky: je pouze 50.0 MB a aktuální zaplnění: je již 45 MB

Predplatená veľkosť vašej schránky je skutočne veľmi malá, preto odporúčam tento postup:

V Thunderbirede si nastavte prijímanie pošty tak, aby po úspešnom stiahnutí pošty do počítača bola táto stiahnutá pošta odstránené zo serveru. Pri takomto nastavení budete mať na serveri trvale takýto stav: Velikost vaší schránky: je 50.0 MB Aktuální zaplnění: je 0,0 MB