Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Mozilla ver. 49.0.1 nefunguje Facebook videocalling. Na stránkách stahuj.cz není vidět text, co se tam píše.

  • 3 个回答
  • 2 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 Gabrieli

more options

Dobrý den,

Při aktualizaci na novou verzi internetového prohlížeče Firefox 49.0.1 jsem zaregistroval jistý problém na Facebooku. Nemohu komunikovat, předtím to šlo. Po stisknutí tlačítka hovor (telefon) mi to automaticky napíše hlášku, že mám problém s mikrofonem nebo s kamerou. Nutno podotknout, že to předtím fungovalo a nebyl s tím žádný problém. Firefox užívám již 8 let a nikdy jsem neměl žádný problém až doteď. Mám nejnovější verzi Windows home 10 anniversary - čerstvě přeinstalovaný systém - clean install, včetně veškerých ovladačů (grafika, zvuk, chipset a další ovladače na základní desku). Nemám problémy s programem Teamspeak ani s programem Skype. Jen u Facebooku mi to nejde. V příloze níže Vám zasílám obrázky. Problém s konektory nemám, ostatní zmiňované programy fungují zcela bez problému. Zkoušel jsem i rovněž přeinstalovat Firefox a i zkusit 64-bitovou verzi, bohužel vše bez efektu. Zkoušel jsem i rovněž jiný internetový prohlížeč nainstalovat a tam to šlo normálně, čili musí být problém s aplikací Firefox.

Dále na závěr bych chtěl ještě zmínit další chybu, kterou jsou registroval a to jest, když zajdu na www.stahuj.cz a zadávám název programu, který chci stáhnout, nic nevidím. Když ovšem myší přetáhnu ten "neviditelný" text, uvidím ho, ale jinak nevidím, co tam píši. Musel bych jedině stále přetahovat a dívat se, co je tam za text a psát a to je velmi nepříjemnéa velice zdlouhavé. Na jiném prohlížeči to také funguje normálně. U nové verze Firefoxu to nefunguje, nevidím, co píši.

Doufám, že se výše zmiňované problémy vyřeší.

Děkuji mnohokrát.

Dobrý den, Při aktualizaci na novou verzi internetového prohlížeče Firefox 49.0.1 jsem zaregistroval jistý problém na Facebooku. Nemohu komunikovat, předtím to šlo. Po stisknutí tlačítka hovor (telefon) mi to automaticky napíše hlášku, že mám problém s mikrofonem nebo s kamerou. Nutno podotknout, že to předtím fungovalo a nebyl s tím žádný problém. Firefox užívám již 8 let a nikdy jsem neměl žádný problém až doteď. Mám nejnovější verzi Windows home 10 anniversary - čerstvě přeinstalovaný systém - clean install, včetně veškerých ovladačů (grafika, zvuk, chipset a další ovladače na základní desku). Nemám problémy s programem Teamspeak ani s programem Skype. Jen u Facebooku mi to nejde. V příloze níže Vám zasílám obrázky. Problém s konektory nemám, ostatní zmiňované programy fungují zcela bez problému. Zkoušel jsem i rovněž přeinstalovat Firefox a i zkusit 64-bitovou verzi, bohužel vše bez efektu. Zkoušel jsem i rovněž jiný internetový prohlížeč nainstalovat a tam to šlo normálně, čili musí být problém s aplikací Firefox. Dále na závěr bych chtěl ještě zmínit další chybu, kterou jsou registroval a to jest, když zajdu na www.stahuj.cz a zadávám název programu, který chci stáhnout, nic nevidím. Když ovšem myší přetáhnu ten "neviditelný" text, uvidím ho, ale jinak nevidím, co tam píši. Musel bych jedině stále přetahovat a dívat se, co je tam za text a psát a to je velmi nepříjemnéa velice zdlouhavé. Na jiném prohlížeči to také funguje normálně. U nové verze Firefoxu to nefunguje, nevidím, co píši. Doufám, že se výše zmiňované problémy vyřeší. Děkuji mnohokrát.

被采纳的解决方案

Zkus si udělat nový profil Firefoxu. Pokud to nepomůže, zkus se vrátit k verzi Firefoxu, kdy ti to ještě fungovalo. http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/

定位到答案原位置 👍 1

所有回复 (3)

more options

Obrázky již zmiňovaných chyb

more options

选择的解决方案

Zkus si udělat nový profil Firefoxu. Pokud to nepomůže, zkus se vrátit k verzi Firefoxu, kdy ti to ještě fungovalo. http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/

more options

Děkuji, pomohlo mi přejít na starou verzi, kdy to ještě fungovalo, tj. verze 48.0.2. Jsem si vědom toho, že je lepší mít vždy aktuální verzi i kvůli zabezpečení apod. Prozatím jsem tedy vypl automatickou aktualizaci a mezitím si počkám na novou verzi Firefoxu, která by údajně měla vyjít začátkem listopadu. Verze 50, snad se to tam vše opraví.

Děkuji