Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Èròjà atẹ̀lélànà yii ni a ti fi pamọ́ fọ́jọ́ pípẹ́. Jọ̀wọ́ béèrè ìbéèrè titun bí o bá nílò ìrànwọ́.

Lze obnovit čerstvě vymazanou příchozí zprávu?

  • 3 àwọn èsì
  • 1 ní ìṣòro yìí
  • 21 views
  • Èsì tí ó kẹ́hìn lọ́wọ́ rudaba

more options

Omylem jsem vymazal příchozí zprávu, ale na serveru ji už nenašel. Lze ji nějakým způsobem obnovit?

Omylem jsem vymazal příchozí zprávu, ale na serveru ji už nenašel. Lze ji nějakým způsobem obnovit?

All Replies (3)

more options

Mohla by ešte byť v "Odpadkovom koši" Thunderbirdu.

more options

Čas od času se vám může stát, že si v Thunderbirdu smažete zprávu, kterou jste smazat nechtěli a rádi by jste ji nějakým způsobem obnovili. Jak na to?

Pokud se dostanete do stavu, kdy jste zprávu smazali (bez přesunu do složky Koš), ukončete Thunderbird a před jakoukoliv další akcí proveďte zálohu uživatelského profilu. Tím zaručíte, že se v případě nepovedení obnovy dostanete do původního stavu. Následně v uživatelském profilu vyhledejte podsložku Mail, v ní váš uživatelský účet a soubor se jménem složky, kde jste e-mail odstranili.

Tento soubor je ve formátu MBOX, což není nic jiného než obyčejný textový soubor v určitém formátu. Pokud v Thunderbirdu smažete e-mail, ve skutečnosti se pouze označí jako smazaný, ale fyzicky v souboru zůstane. Jeho fyzické odstranění proběhne až použitím volby Provést údržbu složky v místní nabídce nad složkou (pravé tlačítko myši).

Zvolený soubor tedy otevřete v obyčejném textovém editoru stylu PSPad a vyhledejte vámi smazaný e-mail. Nad textem e-mailu je jeho hlavička. Vyhledejte řádek začínající X-Mozilla-Status:. Hned vedle něj je hodnota. Nejčastěji bývá 0001 (e-mail je zobrazen ve složce) či 0009 (e-mail je označen pro smazání a není ve složce vidět). Celá úprava tedy spočívá v tom, že hodnotu 0009 změníte na 0001. http://jasnapakablog.mozilla.cz/313604-jak-v-thunderbirdu-obnovit-smazany-e-mail.html

more options

Stáhl jsem si Editor PSPad, nicméně neumí načíst 3,5MB zpráv, které mám v doručené poště (načte jen zlomkovou část). Jak rozdělit soubor s doruč. poštou nevím, abych mohl do PSPad načíst pouze inkriminované období. Zkoušel jsem nejdříve v Thurdenbirdu rozdělit složku na dva díly (doručená a dříve doručená), ale to samozřejmě vyžaduje provést údržbu (tím bych ztratil i ten vymazaný mail) a zároveň v profilu zůstane i doručená pošta nerozdělená, přesněji nevymaže se složka doručené pošty, ale nakopíruje se pouze její část do nové dříve doručené složky.