Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Èròjà atẹ̀lélànà yii ni a ti fi pamọ́ fọ́jọ́ pípẹ́. Jọ̀wọ́ béèrè ìbéèrè titun bí o bá nílò ìrànwọ́.

Thunderbird příloha

  • 1 èsì
  • 1 ní ìṣòro yìí
  • 3 views
  • Èsì tí ó kẹ́hìn lọ́wọ́ Ansam

more options

V příchozí poště mám od jistého korespondenta e-mailovou zprávu, která obsahuje přílohy, které po stažení do PC v ThB nejdou samostatně smazat - po kliknutí pravým tlačítkem myši na přílohu jsou možnosti Vyčlenit a Smazat nefunkční. Lze smazat pouze celou zprávu, což nechci. Přílohy v e-mailech od jiných korespondentů jdou smazat bez problému.

V příchozí poště mám od jistého korespondenta e-mailovou zprávu, která obsahuje přílohy, které po stažení do PC v ThB nejdou samostatně smazat - po kliknutí pravým tlačítkem myši na přílohu jsou možnosti '''Vyčlenit''' a '''Smazat''' nefunkční. Lze smazat pouze celou zprávu, což nechci. Přílohy v e-mailech od jiných korespondentů jdou smazat bez problému.

All Replies (1)

more options

Môj Thunderbird 102.9.1 (64-bitová verzia) sa chová podobne. Väčšina príloh nejde odstrániť. Thunderbird síce zahlási, že príloha bola odstránená, no väčšina "akože" odstránených príloh zostáva na svojom mieste a sú aj stále čitateľné. Hlavne sa jedná o neodstrániteľné komprimované prílohy ako napr: *.zip a *.rar ... Prílohy typu *.pdf, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls zatiaľ dokáže odstrániť.

Ti ṣàtúnṣe nípa Ansam