Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nezobrazený obrázek v podpisu

  • 2 iimpendulo
  • 1 inayo le ngxaki
  • 2 views
  • Impendulo yokugqibela ngu poljos

more options

Dobrý den, ve vytvořeném souboru htm mám připravený podpis včetně obrázku s logem. Při použití v nové zprávě je podpis OK, ale místo obrázku je jen rámeček? Umíte poradit, kde dělám chybu?

A ještě, pokud budete mít na to čas, tak ještě poprosím o radu, jak se v podpise zbavit těch dvou polček, které jsou nahoře nad textem.

Přikládám sken obrazovky, ze kterého je vše patrné pro o ba dotazy.

Děkuji, marek vláčil.

Dobrý den, ve vytvořeném souboru htm mám připravený podpis včetně obrázku s logem. Při použití v nové zprávě je podpis OK, ale místo obrázku je jen rámeček? Umíte poradit, kde dělám chybu? A ještě, pokud budete mít na to čas, tak ještě poprosím o radu, jak se v podpise zbavit těch dvou polček, které jsou nahoře nad textem. Přikládám sken obrazovky, ze kterého je vše patrné pro o ba dotazy. Děkuji, marek vláčil.
Iqhotyoshelwe imifanekiso ekwisikrini

All Replies (2)

more options

Tento problém môže spôsobovať agresívne nastavený antivírusový program. Skúste mu pre kontrolu pridať výnimku, alebo ho úplne vypnúť (odstrániť). Spravidla sú sťažnosti na Avast u ktorého ale vraj stačí iba vypnúť "Štít súborového systému".

more options

Takový problém mohl taky vzniknout skrze cestu k tomu obrázku v PC, nebo použitím diakritiky v cestě nebo názvu souboru. Místo relativní cesty zkus zadat absolutní adresu souboru.