Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

تلاش سپورٹ

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

blokování obrázků v podpisu html

  • 14 جواب دیں
  • 1 میں یہ مسئلہ ہے
  • 1 دیکھیں
  • آخری جواب بذریعہ honpa.cz

more options

Po instalaci aktualizace se mi blokují obrázky v podpisu, který mám v html v nasatvení účtu. Pro jejich zobrazení musím všechny ručně odblokovat. Co s tím, abych nemusel u každé vytvářené zprávy obrázky odblokovávat.

Děkuji za radu

Po instalaci aktualizace se mi blokují obrázky v podpisu, který mám v html v nasatvení účtu. Pro jejich zobrazení musím všechny ručně odblokovat. Co s tím, abych nemusel u každé vytvářené zprávy obrázky odblokovávat. Děkuji za radu

تمام جوابات (14)

more options

Pravdepodobne mate v právach predvolené nastavenie na blokovanie obrázkov a iného obsahu zo vzdialených zdrojov. Skúste pozrieť aj tento postup, či mate HTML podpis bez chýb: HTML podpis e-mailu s grafickým obrázkem v Mozilla Thunderbird

Ansam کی جانب سے میں ترمیمکی گئ

more options

Myslím, že podpis mám správně. V předchozích verzích mi to fungovalo, ale po aktualizaci to přestalo. A začalo to po mě chtít vždy obrázky odblokovat - navíc to musím dělat pro každý extra. Když mi přijde email od někoho s obrázkem, tak ten se mi normálně zobrazí. Může být problém, že je mám a jiném disku než TB? Když mi napíšete email, pošlu Vám jak mám podpis napsaný. Myslíte, že by mohla pomoci reinstalace - do toho se mi moc nechce kvůli nastavení IMAP a ostatního...

more options
honpa.cz napsal(a)
... A začalo to po mě chtít vždy obrázky odblokovat - navíc to musím dělat pro každý extra. ...

Niečo vám tie obrázky blokuje.

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať". = Je tiež možné že mate veľmi agresívne nastavený antivírusový program. Vo viacerých prípadoch bolo potrebné pridať výnimku, alebo úplne vypnúť kontrolu SMTP. = Ak problém nepominie vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

more options

Ani bez rozšíření a ani v novém profilu to nefunguje, předpokládám, že v smtp kontrole to nebude, když to není hláška při odeslání ale hned po kliknutí na napsat novou zprávu - viz. příloha

před poslední aktualizací to fungovalo - lze jí odebrat a vrátit se k verzi předchozí?

Můj podpis . viz. příloha

a navíc už mi nejde spustit TB vůbec... Dal jsem odebrat vytvořený profil a píše mi to, že profil Thunderbird nelze spustit ... viz. příloha

more options

Na návrat k pôvodnému profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a kliknite na ten pôvodný profil (asi "default").

more options
honpa.cz napsal(a)
... lze jí odebrat a vrátit se k verzi předchozí?
ANO.

Návrat k staršej verzii Thunderbirdu je možný. Všetky verzie Thunderbirdu nájdete tuná:

http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/

1. Stiahnite si poslednú funkčnú verziu Thunderbirdu 2. Vypnite Thunderbird 3. Natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu. 4. Po spustení Thunderbirdu vypnite automatické aktualizácie.

more options

Tak jsem si to vrátil zpět a funguje to.

more options

To je sice řešení, ale natrvalo to asi nebude stačit. Chtělo by to najít, v čem je chyba. Zkusil bych vypnout antivirák. Některé mají dost úžasné a neuvěřitelné "funkce".

more options

jo, to by chtělo, protože vždy po restartu počítače se mi vrátí ta verze, kde mi to nefunguje... :-( A to jsem nejen přeinstaloval přes sebe, ale i odebral, restartoval počítač, vymazal všechny data co jsem našel (ve složce users i Program files) a pak znovu nainstaloval, vše nastavil a po restartu opět 52.1.1. Když vypnu antivir (Kaspersky internet security) a stejně to blokuje. V nasatvení TB mám zaškrtnuto nevyhledávat aktualizace a neinstalovat.

Takže bych potřeboval nějaký jiný tip, protože po každém zapnutí přeinstalovávat je nemožné.

Ještě se mi tam vždy doinstaluje aplikace Mozila Maintenence Service. Tu jsem také odebíral... Ta nevím kde se bere a co znamená.

more options
vždy po restartu počítače se mi vrátí ta verze, kde mi to nefunguje

Ono je možné, že máš spolu s Thunderbirdem nainstalované to "udělátko", které je chytřejší, než uživatel. Nevím, jaký to má přesně název, ale dá se to zakázat při instalaci jak Firefoxu, tak i Thunderbirdu (asi). Takže by mělo pomoci odinstalování Thunderbirdu (NESMAZAT DATA!), pak ho znovu nainstalovat a dávat přitom pozor na okno, kde je možnost zrušení té blbosti.

Mimochodem - data aplikace nejsou v Program Files, ale jinde: https://support.mozilla.org/cs/kb/profily-thunderbirdu

PS: Mozila Maintenence Service - to je právě ten krám. Dávat pozor při nové instalaci (prostá přeinstalace natvrdo nepomůže). Je možné, že to mají společné s Firefoxem (neprovozuju to, takže je to spíše teorie).

poljos کی جانب سے میں ترمیمکی گئ

more options

Tak tam opravdu takové zatržítko bylo - "Insatlovat Službu aplikace" - tak snad to pomůže a zůstane mi původní Thunderbird a nezmění se mi opět na nejnovější.

Jinak že data nejsou v Program files vím, ale už jsem nevěděl kudy kam, tak jsem se snažil odstranit všechny zbytky...

more options

No, tak to nepomohlo.

Před restartem jsem zkotroloval, že v možnostech odinstalování programů ten Mozila maintenance servis není - nebyl. Firefox nainstalovaný nemám. Pak jsem provedl restart a hle je tam a v Thunderbirhdu opět nová verze, která blokuje moje obrázky ve vytváření zpráv. Ovšem pokud přidám obrázek do mailu při tvoření, tak tam je bez jakékoliv otázky, tzn. problém je někde při načítání nové zprávy a podpisu do ní.

Prosím ještě nějaký tip?

more options

Mi se to automaticky neaktualizuje (tu aplikaci samozřejmě nemám). Nechápu, co se to u tebe s Thunderbirdem děje. Pokud opravdu máš všechno tak jak píšeš, tak by se to samo aktualizovat nemělo.

Ještě mě napadla možnost - nepoužíváš náhodou nějakou synchronizaci? Jinak mě nic dalšího nenapadá. Máš zakázanou aktualizaci taky přímo v Thunderbirdu? Nástroje - Možnosti - Rozšířené - Aktualizace? Z tvojí předchozí odpovědi to není jasné.

poljos کی جانب سے میں ترمیمکی گئ

more options

Vypadá to, že jsem se toho zbavil... Pomocí CCleaneru jsem pročistil registry, vymazal složky Temp, po instalaci (i když jsem zakázal ten Maint.serv.) jsem jeho instalačku (2x exe soubor) smazal z Program files/Thunderbird a vypadá to nadějně. Už jsem asi 3x restartoval a OK. Tak snad to nezakřiknu - jako již několikrát.

Děkuji za rady.