ค้นหาฝ่ายสนับสนุน

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

เรียนรู้เพิ่มเติม

jak vyřešit, černé ,po přejetí měnící se, fleky na webových stránkách?

  • 6 การตอบกลับ
  • 1 คนมีปัญหานี้
  • 4 ครั้งที่ดู
  • ตอบกลับล่าสุดโดย zity23

more options

po zapnutí firefoxu (64-bit, win 7 professional (64bit)) , hned od první startovní stránky google, zmizí většina prvků kromě vyhledávacího obdelníku, k tomu se nahodile objevují černé pásy které se po přejetí mění, text se po přejetí prázdného pole objevuje a zase mizí, v chrome je vše v pořádku, firefox je aktualizovaný.jediné změny byli :

změna routeru(stěhování)- po té to dva dny fungovalo

odinstalování všech doplnků (po aktualizaci firefox-a jako jedna z pricin)

zmena antiviru ( jako jedna z moznych pricin)

zlobí to i v nouzovém režimu

je mozné ze je to zpusobeno nejakym nastaveni firefoxu? zakazanim moznosti sledovani? nebo zmenami v routeru? dekuji za jakoukoliv radu, jinak se jedna o jiný PC než ze kterého píšu

po zapnutí firefoxu (64-bit, win 7 professional (64bit)) , hned od první startovní stránky google, zmizí většina prvků kromě vyhledávacího obdelníku, k tomu se nahodile objevují černé pásy které se po přejetí mění, text se po přejetí prázdného pole objevuje a zase mizí, v chrome je vše v pořádku, firefox je aktualizovaný.jediné změny byli : změna routeru(stěhování)- po té to dva dny fungovalo odinstalování všech doplnků (po aktualizaci firefox-a jako jedna z pricin) zmena antiviru ( jako jedna z moznych pricin) zlobí to i v nouzovém režimu je mozné ze je to zpusobeno nejakym nastaveni firefoxu? zakazanim moznosti sledovani? nebo zmenami v routeru? dekuji za jakoukoliv radu, jinak se jedna o jiný PC než ze kterého píšu

เปลี่ยนแปลงโดย zity23 เมื่อ

วิธีแก้ปัญหาที่เลือก

Akcelerácia: - Firefox - Nástroje - Možnosti - Všeobecné - Výkon a tu zrušte to zafajknutie u "Použiť hardvérové urýchľovanie":

อ่านคำตอบนี้ในบริบท 👍 2

การตอบกลับทั้งหมด (6)

more options

kouzelné posuvníky :-D to nebyl záměr

more options

zity23 napsal(a)

kouzelné posuvníky :-D to nebyl záměr

Stačí odstrániť medzeru na začiatku vety.

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky - Firefox je možné spustiť v núdzovom režime tiež podržaním klávesu shift pri jeho štarte. Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu.

more options

dekuji za odpovedi,ovsem do popisu ( ktery jsem teda pekne zkazil,a nevim jak to upravit ) jsem psal ze to zlobi i v nouzovem rezimu, v ostatnich prohlizecich je to ok,a vsechny sve doplnky -rozsireni jsem smazal. vyzkousim tu hardwarovou akceleraci, to je nekdy v nastaveni firefoxu ?

more options

วิธีแก้ปัญหาที่เลือก

Akcelerácia: - Firefox - Nástroje - Možnosti - Všeobecné - Výkon a tu zrušte to zafajknutie u "Použiť hardvérové urýchľovanie":

เปลี่ยนแปลงโดย Ansam เมื่อ

more options

dekuju moc to pomohlo,vypnutí té hardwarové akcelerace