ค้นหาฝ่ายสนับสนุน

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Pomocí zapnuté předvolby gfx.color_management.mode se mi správně zobrazovaly barvy v prohlížeči, bohužel nevím proč se mi opět zobrazují špatně?

  • 3 การตอบกลับ
  • 1 คนมีปัญหานี้
  • 1 ครั้งที่ดู
  • ตอบกลับล่าสุดโดย Vitezslav

more options

V létě roku 2017 jsem zapnul " gfx.color_management.mode" tím, že jsem přepsal výchozí hodnotu "2" číslem "1". Od té doby se mi korektně začaly zobrazovat barvy v prohlížeči Firefox. Bohužel v současnosti se opět podání barev zhoršilo. Dle mého laického soudu došlo k vypuštění ICC profilů ze správy barev v prohlížeči. V ostatních programech na mém počítači s Windows 10 správa barev funguje správně. Potřebuji poradit jak docílit správného barevného podání v prohlížeči Firefox ve verzi 57.0.2 (64 bitů) ?

V létě roku 2017 jsem zapnul " gfx.color_management.mode" tím, že jsem přepsal výchozí hodnotu "2" číslem "1". Od té doby se mi korektně začaly zobrazovat barvy v prohlížeči Firefox. Bohužel v současnosti se opět podání barev zhoršilo. Dle mého laického soudu došlo k vypuštění ICC profilů ze správy barev v prohlížeči. V ostatních programech na mém počítači s Windows 10 správa barev funguje správně. Potřebuji poradit jak docílit správného barevného podání v prohlížeči Firefox ve verzi 57.0.2 (64 bitů) ?

การตอบกลับทั้งหมด (3)

more options

Tu předvolbu jsi tedy zkoušel změnit i ve verzi 57 a ono to nefunguje? Kontroloval jsi, jestli se ta předvolba znovu neprohodila na default (2)?

more options
more options

Děkuji za radu, již jsem zkoušel všechny varianty 0, 1 a 2. Bohužel barvy neodpovídají skutečnosti, to víš pro fotografa je to pech.