Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak zvětšit panel při ukládání záložky?

  • 1 பதிலளி
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 1 view
  • Last reply by poljos

Jak zvětšit panel, třeba i na celou stránku? viz obrázek, abych viděl, když mám těch záložek třeba 50 (složek) jich víc a neměl to takhle mini? abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky? děkuji.

obrázek v odkazu, bohužel se mi nenačetl zde ani ve dvou prohlížečích. Screenshot

Jak zvětšit panel, třeba i na celou stránku? viz obrázek, abych viděl, když mám těch záložek třeba 50 (složek) jich víc a neměl to takhle mini? abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky? děkuji. obrázek v odkazu, bohužel se mi nenačetl zde ani ve dvou prohlížečích. [https://ibb.co/VqjPrn2 Screenshot]

All Replies (1)

Pokud se ti nenačítá screenshot, máš něco špatně buď ve Firefoxu nebo v systému. Mi se načítá. Měnit parametry toho okna půjde určitě přes userChrome.css, ale dohledat si to budeš muset sám.

  • abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky

Když opakovaně klikneš na hvězdičku v adresním řádku (barevně odlišenou), tak se ti v tom okně otevře strom složek, kde se ta záložka přemístí do patřičné složky po kliknutí na tu složku a potvrzení "Hotovo".

Možná by se ti hodil doplněk Default Bookmark Folder

poljos மூலமாக திருத்தப்பட்டது