Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak zvětšit panel při ukládání záložky?

  • 1 பதிலளி
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 1 view
  • Last reply by poljos

Jak zvětšit panel, třeba i na celou stránku? viz obrázek, abych viděl, když mám těch záložek třeba 50 (složek) jich víc a neměl to takhle mini? abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky? děkuji.

obrázek v odkazu, bohužel se mi nenačetl zde ani ve dvou prohlížečích. Screenshot

Jak zvětšit panel, třeba i na celou stránku? viz obrázek, abych viděl, když mám těch záložek třeba 50 (složek) jich víc a neměl to takhle mini? abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky? děkuji. obrázek v odkazu, bohužel se mi nenačetl zde ani ve dvou prohlížečích. [https://ibb.co/VqjPrn2 Screenshot]

All Replies (1)

Pokud se ti nenačítá screenshot, máš něco špatně buď ve Firefoxu nebo v systému. Mi se načítá. Měnit parametry toho okna půjde určitě přes userChrome.css, ale dohledat si to budeš muset sám.

  • abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky

Když opakovaně klikneš na hvězdičku v adresním řádku (barevně odlišenou), tak se ti v tom okně otevře strom složek, kde se ta záložka přemístí do patřičné složky po kliknutí na tu složku a potvrzení "Hotovo".

Možná by se ti hodil doplněk Default Bookmark Folder

poljos மூலமாக திருத்தப்பட்டது