Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

ÇİFT İMZA KULLANIMINDA YAŞADIĞIM PROBLEMLER

  • 1 பதிலளி
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 1 view
  • Last reply by Selim

Merhaba,

İmzalar ile ilgili iki problemim var;

Farklı imzalar kullanabilmek için Signature Switch eklentisini yükledim.

Hesap ayarlarında "Düzenleme ve Adresler" kısmında ...ve imzamı şuraya ekle: Yanıtımın altına(Alıntının üstüne) seçeneği seçili. Ve aşağıda Yanıtıma imza ekle seçeneği tickli.

İlk ayarı yaptığımda imza değiştir dediğimde en üste yani yanıtımın altına koyuyordu değiştirdiği imzayı. Fakat şimdi hiçbir ayar değiştirmediğim halde imza değiştir dediğimde imzayı en alta koyuyor.

İkinci problemim ise standart gelen imza için imza üzerinde çıkan -- işaretini programlama özel ayarlarından bir değeri TRUE-FALSE değiştirerek sildim. Fakat Signature Switch ile getirdiğim imzalardan -- işareti silinmiyor. Onu nereden ayarlayabilirim.

Teşekkürler

Merhaba, İmzalar ile ilgili iki problemim var; Farklı imzalar kullanabilmek için Signature Switch eklentisini yükledim. Hesap ayarlarında "Düzenleme ve Adresler" kısmında ...ve imzamı şuraya ekle: Yanıtımın altına(Alıntının üstüne) seçeneği seçili. Ve aşağıda Yanıtıma imza ekle seçeneği tickli. İlk ayarı yaptığımda imza değiştir dediğimde en üste yani yanıtımın altına koyuyordu değiştirdiği imzayı. Fakat şimdi hiçbir ayar değiştirmediğim halde imza değiştir dediğimde imzayı en alta koyuyor. İkinci problemim ise standart gelen imza için imza üzerinde çıkan -- işaretini programlama özel ayarlarından bir değeri TRUE-FALSE değiştirerek sildim. Fakat Signature Switch ile getirdiğim imzalardan -- işareti silinmiyor. Onu nereden ayarlayabilirim. Teşekkürler

All Replies (1)

Merhaba,

Maalesef eklentilerle ilgili destek veremiyoruz. Bu konuyu eklenti geliştiricisine danışmanız gerekiyor.