Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Sync zamrzá a nesynchronizuje

  • 1 பதிலளி
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 5 views
  • Last reply by poljos

Můžete prosím někdo poradit? Mám stolní PC a ntb, oba s Mintem 18.2, Firefoxem 64 a aktualizovaným k dnešnímu dni. Začalo to tím, že jsem odjel do školy, se svým laptopem a zjistil, že mi sync nezkopíroval záložky z lišty pc do ntb.. Zkusil jsem obnovit firefox, a po příjezdu se v tom začal štourat. Obnovil jsem postupně oba, smazal historii, offline stránky, historii formulářů.. nic. Zkusil jsem smazat v ntb celou .mozilla složku a reinstalovat ff. Potom spuštění, nastavení sync, vidím zařízení a synchronizace se rozjede... a.. Konec. Točí se to a pak se to kousne a nic se neděje. Záložky se synchronizují jen částečně, doplnky vůbec. Tak jsem překopíroval celou .mozilla z pc do ntb - a v tu chvíli zase hodinu točí synchronizaci pc. Záložky se však nesynchronizují. Celý den zabitý.. Poradíte prosím někdo? Už nevím co s tím. P5ikládám about:sync-log..

https://pastebin.com/nKP23rxg

Můžete prosím někdo poradit? Mám stolní PC a ntb, oba s Mintem 18.2, Firefoxem 64 a aktualizovaným k dnešnímu dni. Začalo to tím, že jsem odjel do školy, se svým laptopem a zjistil, že mi sync nezkopíroval záložky z lišty pc do ntb.. Zkusil jsem obnovit firefox, a po příjezdu se v tom začal štourat. Obnovil jsem postupně oba, smazal historii, offline stránky, historii formulářů.. nic. Zkusil jsem smazat v ntb celou .mozilla složku a reinstalovat ff. Potom spuštění, nastavení sync, vidím zařízení a synchronizace se rozjede... a.. Konec. Točí se to a pak se to kousne a nic se neděje. Záložky se synchronizují jen částečně, doplnky vůbec. Tak jsem překopíroval celou .mozilla z pc do ntb - a v tu chvíli zase hodinu točí synchronizaci pc. Záložky se však nesynchronizují. Celý den zabitý.. Poradíte prosím někdo? Už nevím co s tím. P5ikládám about:sync-log.. https://pastebin.com/nKP23rxg

All Replies (1)

Synchronizaci nepoužívám, můžeš zkusit něco jiného, třeba https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/xmarks-sync/ Jestli je i pro Linux, nevím.