Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Přílohy jako uschovna

  • 2 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • Last reply by peekaa22

Když přiložím 30 souborů o velikosti 2-10MB - existuje nějaký doplněk, který je někam uploaduje, udělá hromadný jeden zip a ten vloží do těla mailu, podobně, jako to dělá uschovna? Zkoušel jsem ten Box, ale ten dělá každý soubor zvlášt, což je pro příjemce šílené. Uměl bych to sice předem zazipovat, ale hledám právě usnadnění, že by to uměl doplněk sám, aby to mohli používat i lidé, co moc zipování neumí nebo prostě nechtějí.

Díky.

Když přiložím 30 souborů o velikosti 2-10MB - existuje nějaký doplněk, který je někam uploaduje, udělá hromadný jeden zip a ten vloží do těla mailu, podobně, jako to dělá uschovna? Zkoušel jsem ten Box, ale ten dělá každý soubor zvlášt, což je pro příjemce šílené. Uměl bych to sice předem zazipovat, ale hledám právě usnadnění, že by to uměl doplněk sám, aby to mohli používat i lidé, co moc zipování neumí nebo prostě nechtějí. Díky.

All Replies (2)

Na komprimáciu súborov používam WinRAR a s jeho použitím sa to dá.

1. Vytvorím NOVÝ email (alebo ODPOVEDAŤ) a potom kliknem na PRILOŽIŤ 2. Vyhľadám a označím všetky prílohy ktoré chcem priložiť k emailu (30 súborov). 3. Kliknem pravým tlačidlom myši na označené prílohy (30 súborov) a z rozbalenej ponuky vyberiem "Zbaliť a odoslať emailom" 4. Otvorí sa mi WinRAR a tu si vyberiem formát archívu ZIP (ak trváte na ZIP - ja používam RAR) 5. Kliknem na OK a všetky označené prílohy (30 súborov) sa okamžite skomprimujú a výsledný skomprimovaný (jediný) súbor sa ako príloha *.ZIP zobrazí u tohoto emailu:

Ansam மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Ano, takto přesně to nechci, což jsem psal, resp. to znám a umím, až na to, že pro laika je klasický zip mnohem lepší. Potřebuji to jinak, viz můj první příspěvek.