Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Learn More

Mizení e-mailů

  • 1 odpoveď
  • 0 má tento problém
  • 1 zobrazenie
  • Posledná odpoveď od Ansam

more options

Pravděpodobně po stisku nějaké klávesové zkratky (dítě se dostalo ke klávesnici) mizí e-maily od konkrétního odesílatele. Nejsou v doručené ani nevyžádané poště, ale jdou vyhledat (a tvrdí ve vyhledávání je uvedeno umístění "Doručená pošta"). Napadly mě dvě možnosti řešení: Použít reverzní klávesovou zkratku , ale žádnou vhodnou jsem nenašel. Nezná někdo nějakou klávesovou zkratku, která by mohla tyto e-maily zviditelnit v doručené poště? Filtry, ale ve filtrech žádný viditelný aktivní není (a chování jim také úplně neodpovídá) - lze nějak vypnout všechny "filtry" nebo něco jako "návrat do továrního nastavení" (se zachováním nastavení účtu)?

Pravděpodobně po stisku nějaké klávesové zkratky (dítě se dostalo ke klávesnici) mizí e-maily od konkrétního odesílatele. Nejsou v doručené ani nevyžádané poště, ale jdou vyhledat (a tvrdí ve vyhledávání je uvedeno umístění "Doručená pošta"). Napadly mě dvě možnosti řešení: Použít [https://support.mozilla.org/cs/kb/klavesove-zkratky-thunderbirdu reverzní klávesovou zkratku] , ale žádnou vhodnou jsem nenašel. Nezná někdo nějakou klávesovou zkratku, která by mohla tyto e-maily zviditelnit v doručené poště? Filtry, ale ve filtrech žádný viditelný aktivní není (a chování jim také úplně neodpovídá) - lze nějak vypnout všechny "filtry" nebo něco jako "návrat do továrního nastavení" (se zachováním nastavení účtu)?

Všetky odpovede (1)

more options

Myslím si, že ich nájdete v priečinku ARCHIV.