Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Ďalšie informácie

Pomalý prohlížeč

  • 1 odpoveď
  • 1 má tento problém
  • 1 zobrazenie
  • Posledná odpoveď od poljos

more options

Zdravím. Mám takový problém s prohlížečem. Ale poslední dobou je strašně pomalý. Příklad: když scroluji stěnu na FB, tak tam mám místo obrázků jen prázdné rámečky. Někdy když píši do chatu, tak chvilku trvá, než se to tam dopíše. Na jiných stránkách, když kliknu na nějaký odkaz, co by měl otevřít nový panel nebo mě posunout na stránce jinam, tak to prostě nefunguje. Otevřít odkaz v novém panelu taky nejde. Nejde kliknout na křížek u reklamy a tak ji zavřít (na jiném prohlížeči to jde) Viz obrázek. A nevím co s tím. Když zapnu PC, tak to chvíli funguje normálně, ale postupně, jako by se unavoval to začne blbnout.

Nic v daném okamžiku nestahuji a všechna minulá stahování mám smazaná. Nemám otevřeno hodně panelů. (co je hodně že?) Na disku C mám volných 770 GB. Počítač starý cca 5 let. Firefox aktualizovaný. Žádné doplňky.

Ram 15,8 GB. Procesor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz. Typ systému: 64bitový operační systém, procesor pro platformu x64

Zdravím. Mám takový problém s prohlížečem. Ale poslední dobou je strašně pomalý. Příklad: když scroluji stěnu na FB, tak tam mám místo obrázků jen prázdné rámečky. Někdy když píši do chatu, tak chvilku trvá, než se to tam dopíše. Na jiných stránkách, když kliknu na nějaký odkaz, co by měl otevřít nový panel nebo mě posunout na stránce jinam, tak to prostě nefunguje. Otevřít odkaz v novém panelu taky nejde. Nejde kliknout na křížek u reklamy a tak ji zavřít (na jiném prohlížeči to jde) Viz obrázek. A nevím co s tím. Když zapnu PC, tak to chvíli funguje normálně, ale postupně, jako by se unavoval to začne blbnout. Nic v daném okamžiku nestahuji a všechna minulá stahování mám smazaná. Nemám otevřeno hodně panelů. (co je hodně že?) Na disku C mám volných 770 GB. Počítač starý cca 5 let. Firefox aktualizovaný. Žádné doplňky. Ram 15,8 GB. Procesor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz. Typ systému: 64bitový operační systém, procesor pro platformu x64
Priložené obrázky

Všetky odpovede (1)

more options

Nejprve bych zkusil vymazat cache a cookies v prohlížeči. Nepromazané velké množství (za dlouhou dobu) zpomalují prohlížeč. Případně taky projet PC programy na škodnou (MBAM + AdwCleaner - oběma!). To načítání taky může mít na svědomí pomalé nebo nekvalitní připojení na net.