Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Dobrý den, jak nastavím, aby se mi doručené zprávy, které jsem již přečetl třeba v telefonu, neoznačovaly na PC v Thunderbirdu jako přečtené?

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 3 views
  • Last reply by Ansam

more options

Nastavení příchozí pošty

Nastavení příchozí pošty

All Replies (2)

more options

Pokud používáte v telefonu nějakého klienta, tak asi zrušit imap. Nebo nakonfigurovat tak, aby se změny na serveru neprojevily. Pokud koukáte přes prohlížeč, tak to asi nepůjde.

more options

Keď už je raz niečo prečítané, tak sa to na vzdialenom úložisku na serveri označí ako "Prečítané". Thunderbird s tým nič nemôže robiť. Thunderbird protokolom IMAP zobrazuje presne to, čo vidí na vzdialenom úložisku na serveri - vidí že pošta bola už prečítaná.